Articolele din categoria ACTUAL:

Caravana Medicală, pentru a doua zi la Părău. Oamenii, bucuroși că pot face analize gratuite
Caravana Medicală, pentru a doua zi la Părău. Oamenii, bucuroși că pot face analize gratuite. Medicii voluntari au tratat peste 14.000 de persoane
Caravana Medicală care se află în prezent în județul Brașov aduce lacrimi de bucurie în ochii medicilor voluntari care tratează românii cu probleme. Zi de zi, povești triste ajung să aibă un final fericit, după ce oamenii constată că pot să vadă din nou sau sunt recunoscători că cineva își îndreaptă atenția și către ei. Mai mult, când aud că totul este gratis, își anunță rudele și prietenii să calce pragul Caravanei Medicale. 
O profesoară de franceză de 26 de ani a pus pe jar părinții din Brașov
O profesoară de franceză de 26 de ani a pus pe jar părinții din Brașov. Tânăra a fost reclamată că i-a învățat expresii vulgare pe minori
Un scandal a izbucnit la Școala Gimnazială nr. 5 din Brașov, în legătură cu o tânără profesoară de franceză. Andreea Condurache, în vârstă de 26 de ani, a fost acuzată de părinți și elevi că a utilizat în timpul predării expresii vulgare, în special traducând în limba franceză expresia românească "puii noștri în curtea voastră". Ca rezultat al acestei situații, nemulțumirea părinților a crescut și aceștia au depus plângeri la conducerea școlii, considerând că astfel de expresii nu ar trebui să fie prezentate în educația copiilor lor.
„Am încercat să discutăm ca între bărbați. Mi-a dat block!
„Am încercat să discutăm ca între bărbați. Mi-a dat block!"! Mărturia soțului înșelat care l-a denunțat pe primarul din Botoșani
Veste șoc în urma descinderilor organizate la Botoșani. Primarul PSD Andrei Cosmin a anunțat că se auto-supendă din toate funcțiile deținute în partid. În urma audierilor care au avut loc la DNA Suceava, edilul a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Andrei Cosmin este acuzat că și-ar fi angajat amanta pe un post de consilier cu grad profesional superior, deși aceasta nu avea expertiza necesară. Culmea, chiar soțul femeii în cauză ar fi cel care l-a turnat pe primar. Soția a înaintat, în decembrie anul trecut, acțiune de divorț.
laus Iohannis se va adresa, miercuri, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg. Întrevedere cu Roberta Metsola
Kaus Iohannis se va adresa, miercuri, Parlamentului European de la Strasbourg. Întrevedere cu Roberta Metsola
Preşedintele Klaus Iohannis se va adresa miercuri, de 12.00, ora României, plenului Parlamentului European, reunit în sesiune la Strasbourg, la dezbaterea „This is Europe”, ca urmare a invitaţiei primite din partea preşedintei Parlamentului European Roberta Metsola. Şeful statului va avea consultări cu Roberta Metsola pe teme de actualitate de pe agenda Uniunii Europene şi privind priorităţile pentru anul 2024.
Nicolae Ciucă, explicații după afirmațiile șefului Statului Major care avertiza asupra unui risc de război: „Suntem, totuși, o țară la granița unui conflict”
Nicolae Ciucă, explicații după afirmațiile șefului Statului Major care avertiza asupra unui risc de război: „Suntem, totuși, o țară la granița unui conflict”
Liderul PNL - Nicolae Ciucă a venit cu explicații, vineri, după anunțul transmis de noul șef al Statului Major al Apărării, generalul Gheorghiță Vlad, care a spus că în cazul în care Ucraina va fi înfrântă de Rusia, țările NATO, inclusiv România, trebuie să fie pregătite de război. Acesta a mai susținut că tinerii cu vârste curprinse între 18 și 35 de ani trebuie să învețe să traga cu arma.
Primarul din Botoșani, plasat sub control judiciar! Andrei Cosmin este acuzat că ar fi aranjat mai multe concursuri din instituție
Primarul din Botoșani, plasat sub control judiciar! Andrei Cosmin este acuzat că ar fi aranjat mai multe concursuri din instituție
Primarul din Botoșani a fost plasat sub control judiciar, vineri. Au fost percheziții la Primăria Botoșani, iar biroul edilului a fost sigilat. Potrivit surselor noastre, DNA îl acuză pe edilul PSD Andrei Cosmin că și-ar fi angajat o apropiată. Totodată, acesta este cel mai sărac primar din România în acte: nu are bani, casă, conturi, însă dă bani cu împrumut. În paralel, sunt audieri și la DNA Suceava, șefa PSD Botoșani, Doina Federovici, asistă la percheziția informatică, în dosarul care îi vizează pe angajații ei.