Articolele din categoria ACTUAL:

Dumitru Dragomir la Realitatea Plus Exclusiv
Mitică Dragomir la Culisele Statului Paralel: "Burleanu e mai tare ca Iohannis. Conducerea fotbalului a fost schimbată pentru bani și putere!""
Fostul președinte al Ligii Profesioniste de fotbal a făcut noi declarații explozive, în exclusivitate la Realitatea Plus. După ce a afirmat că actualu președinte al LPF, Răzvan Burleanu, "este mai tare ca Iohannis", Dragomir a explicat și de ce a făcut această declarație. El a mai precizat că fotbalul a fost distrus pentru bani și putere.
Horoscopul zilei, joi, 26 septembrie 2024
Horoscopul zilei, joi, 26 septembrie 2024. Astrele ne dau capacități de detectiv. Zodiile istețe vor găsi răspunsurile la problemele lor de până acum
Horoscopul zilei de joi, 26 septembrie 2024, aduce o energie misterioasă, perfectă pentru cei care își doresc să descopere adevăruri ascunse. Astrele ne îmbogățesc cu abilități de detectiv, oferindu-ne o intuiție ascuțită și o claritate mentală deosebită. Această zi se dovedește a fi favorabilă pentru a explora enigmele care ne-au neliniștit și pentru a găsi răspunsuri la întrebările care ne frământă. Fie că este vorba despre relații, carieră sau dezvoltare personală, suntem încurajați să ne îndreptăm privirea către detaliile care ne pot conduce spre soluții revelatoare.
19 persoane implicate și 6 reținute până în acest moment
Predoiu, mulţumit de intervenţia Poliţiei în scandalul sângeros din Pantelimon: „Este o reacţie de prim rang la nivelul poliţiilor europene”
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, se declară mulțumit de modul în care a intervenit Poliţia Română în cazul scandalurilor soldate cu acte de violență extremă care au avut loc sâmbătă în localitatea Pantelimon şi apoi la Spitalul ”Sfântul Pantelimon” din Capitală. ”Să nu spunem că nu veţi găsi în Europa genul ăsta de rapiditate, de reacţie, dar vă spun că este o reacţie de prim rang la nivelul poliţiilor europene”, a precizat Predoiu.
Klaus Iohannis, alături de Raed Arafat, în aprilie 2024
Iohannis reacționează în scandalul mesajelor RO-Alert de la inundații. Președintele îl pune la zid pe Arafat, atacuri în rafală - VIDEO
Președintele Klaus Iohannis lansează atacuri în rafală la adresa lui șefului DSU Raed Arafat, în scandalul mesajelor RO-Alert care au ajuns după la oamenii din zonele inundate după ce apele erau deja în gospodării și în locuințe. Președintele critică dur faptul că Arafat n-a luat măsuri și nu a pus sistemul la punct în noaptea în care furia naturii s-a dezlănțuit.
Haos în București! Un taximetrist băut a făcut prăpăd după ce a lovit o femeie și mai multe mașini
Haos în București! Un taximetrist băut a făcut prăpăd după ce a lovit o femeie și mai multe mașini
Un taximetrist în vârstă de 65 de ani din București a provocat, miercuri, haos pe străzile Capitalei, fiind implicat în trei accidente rutiere consecutive. În urma acestora, mai multe autoturisme au fost avariate, iar o femeie de 89 de ani a fost rănită. Șoferul de taxi, care era sub influența alcoolului, a avut și el nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital.
Cum vrea Guvernul să transforme România în destinație turistică de top. Noua strategie națională
Cum vrea Guvernul să transforme România în destinație turistică de top. Noua strategie națională
Guvernul României a aprobat miercuri Strategia Națională pentru Dezvoltarea Turismului pentru perioada 2024-2035, având ca scop transformarea țării într-o destinație turistică de renume, atractivă pe tot parcursul anului. Această strategie urmărește să valorifice unicitatea patrimoniului cultural și natural al României și să îmbunătățească calitatea serviciilor turistice, astfel încât să se ridice la standarde internaționale.
Șeful statului se află la reuniunea ONU de la New York (foto: presidency.ro)
Iohannis, atac direct la Ciolacu: E mai bine să-l întrebați pe prim-ministru cum ne-a spus tuturor că va obține un portofoliu economic la Comisia Europeană și a obținut unul social
Președintele Klaus Iohannis l-a atacat pe premierul Marcel Ciolacu în legătură cu funcția de comisar european obținută de PSD pentru Roxana Mînzatu. "Cred că e mai bine să-l întrebați pe prim-ministru cum ne-a spus tuturor că va obține un portofoliu economic la Comisia Europeană și a obținut un portofoliu social care încă trebuie clarificat ce conține", a comentat șeful statului la o întrebare în acest sens.
Ce se pune pe fundul oalei la ardei umpluți
Ce se pune pe fundul oalei la ardei umpluți. Secretul bulgăroaicelor pentru o aromă deosebită
Ardeii umpluți sunt un deliciu care îmbină tradiția culinară cu gusturi autentice, iar secretul din spatele unei rețete de succes constă adesea în detalii aparent simple, dar esențiale. În tara vecină de la sud, gospodinele au descoperit că preparatul devine cu adevărat special atunci când se acordă o atenție deosebită fiecărui pas al gătitului. Un aspect adesea neglijat, dar care poate transforma total aroma preparatului, se află chiar pe fundul oalei, unde se ascund ingrediente care completează perfect gustul ardeilor umpluți. 
Câtă pâine putem mânca zilnic fără să ne îngrașăm
Câtă pâine putem mânca zilnic fără să ne îngrășăm. Un nutriționist a dat verdictul
Într-o lume în care dietele restrictive și miturile alimentare abundă, mulți dintre noi ne întrebăm cât de multă pâine putem consuma fără a ne îngrășa. Deși adesea asociată cu creșterea în greutate, pâinea poate face parte dintr-o alimentație echilibrată, dacă este consumată cu moderație și aleasă în mod corespunzător. Un nutriționist a analizat acest subiect și a adus clarificări asupra rolului pâinii în dieta zilnică.
Klaus Iohannis, discurs la ONU. Foto: Profimedia
Klaus Iohannis, la ONU: "Uitaţi-vă la consecinţele globale teribile ale războiului Rusiei împotriva Ucrainei”
România a acordat un sprijin puternic şi mutidimensional Ucrainei şi poporului său şi ne-am angajat să îl menţinem atâta timp cât va fi necesar, a declarat miercuri, preşedintele României, Klaus Iohannis, în discursul său susţinut la New York, în Adunarea Generală a ONU, subliniind că România sprijină pe deplin iniţiativa de pace a preşedintelui Volodimir Zelenski.
Luna octombrie aduce noroc în dragoste pentru trei zodii
Luna octombrie aduce noroc în dragoste pentru trei zodii. Astrele le ajută să își găsească în sfârșit sufletul pereche
Luna octombrie se anunță a fi un adevărat vârf de sezon pentru iubire, aducând cu sine promisiuni și oportunități extraordinare pentru cei care aparțin anumitor zodii. Conflictele și incertitudinile în dragoste se risipesc, lăsând loc pentru conexiuni profunde și întâlniri magice. Astrele se aliniază astfel încât aceste zodii să descopere nu doar romantismul, ci și o adevărată armonie emoțională. 
Poștașii ar urma să fie plătiți suplimentar
Poșta Română va aduce scrisorile cu datoriile la ANAF și instrucțiuni privind facilitaților fiscale. Poștașii vor putea ÎNCASA banii datorați
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală va încheia o convenţie cu Compania Naţională ”Poşta Română”, prin care aceasta va distribui contribuabililor cu datorii la fisc, persoane fizice sau juridice, scrisoarea de informare privind beneficiile şi condiţiile de accesare a facilităţilor fiscale, inclusiv cuantumul total al obligaţiilor bugetare restante la data de 31 august 2024. Ordonanța de urgență a fost adoptată în sedința de guvern de miercuri.
 Șeful armatei israeliene Herzi Halevi. Foto: Profimedia
Tensiuni maxime în Orientul Mijlociu. Șeful armatei israeliene le-a transmis soldaţilor să se pregătească pentru o posibilă "intrare" în Liban
Şeful Statului Major al armatei israeliene, Herzi Halevi, le-a transmis soldaţilor în timpul unui exerciţiu desfăşurat la frontiera de nord a ţării să se pregătească pentru o posibilă "intrare" în Liban, unde armata israeliană şi-a intensificat loviturile după tiruri cu rachete ale grupării şiite Hezbollah asupra teritoriului israelian, relatează agențiile de presă străine.
A mâncat peste 720 de ouă într-o lună de dragul experimentului. Foto: YouTube
A mâncat peste 720 de ouă într-o lună de dragul experimentului. Rezultatele întrec orice imaginație
Studiile recente privind impactul consumului de ouă asupra sănătății au generat numeroase dezbateri, în special în legătură cu nivelul colesterolului din sânge. Într-o încercare de a explora această relație, un internaut a decis să facă un experiment în care a consumat un număr semnificativ de ouă, având ca scop observarea modificărilor aduse organismului său. Astfel, în decursul unei lunii, el a mâncat 720 de ouă, concret un ou în fiecare oră.