Articolele din categoria ACTUAL:

REŢETĂ DROB DE MIEL. Aşa se face cel mai gustos drob de Paşte. Secretul ştiut de puţini bucătari
REŢETĂ DROB DE MIEL. Aşa se face cel mai gustos drob de Paşte. Secretul ştiut de puţini bucătari
REŢETĂ DROB DE MIEL. Aşa se face cel mai gustos drob de Paşte. Secretul ştiut de puţini bucătari. În mod tradiţional, pregătindu-se pentru sărbătorile pascale, credincioşii ortodocşi jertfesc un miel ce simbolizează jertfa lui Hristos pentru mântuirea neamului omenesc. Din acesta sunt realizate o multitudine de preparate ce vor fi servite de întreaga familie, alături de ouă roşii şi pasca cu brânză.
FRIPTURĂ DE MIEL. Reţetă friptură de miel la cuptor: trucul simplu ca să îţi iasă perfect!
FRIPTURĂ DE MIEL. Reţetă friptură de miel la cuptor: trucul simplu ca să îţi iasă perfect!
FRIPTURĂ DE MIEL. Reţetă friptură de miel la cuptor. Friptură de miel la cuptor tradiţională. Reţeta pentru friptura de miel dupa reţeta bunicii. Friptura de miel nu poate să lipsească de pe masa tradiţională de Paşte dar poate fi consumată şi în restul anului, mai ales că în supermarket găseşti în orice perioadă carne de miel. Pentru ca friptura să iasă exact ca şi cea pregătită de bunica, trebuie să urmaţi o reţetă simplă. Reţeta este garantată, mai ales dacă veţi pune toate ierburile aromatice şi usturoiul, care sunt de fapt secretele reuşitei depline…
Care sunt primele simptome ale cancerului la copii
Care sunt primele simptome ale cancerului la copii
Cazurile de cancer sunt în creștere la nivel mondial, la toate categoriile de vârstă, inclusiv la copii, iar principala cauză, spun experții. Cancerul pediatric – pe lângă o creștere în numărul de diagnostice – cunoaște și o creștere în agresivitatea felului în care se manifestă: focare simultane de boală, mai multe organe afectate în același timp sau o perioadă de răspândire a maladiei mult mai redusă decât ce scria până acum în cărțile de medicină. De asemenea, specialiștii vorbesc despre tot mai multe cancere depistate la bebeluși de o lună sau două de viață.
Explozii puternice în mai multe biserici şi hoteluri din Sri Lanka: 20 de morți și 280 de răniţi Alt tip
Masacru de Paștele catolic în Sri Lanka. Biserici şi hoteluri, aruncate în aer. Sute de morți
Opt copii români, aflaţi la un schimb de experienţă în Sri Lanka, au fost evacuaţi la o bază militară după atentatele care au îngrozit o lume întreagă. Opt atacuri cu bombă au provocat moartea a 215 oameni, în timp ce peste 400 au fost răniţi. Deflagraţiile au vizat mai multe biserici şi hoteluri de lux, frecventate de străini. După atacuri, guvernul a impus starea de asediu. Președintele Klaus Iohannis a condamnat atentatele și a transmis condoleanțe printr-un mesaj pe Twitter. ISIS a revendicat atentatele!