Articolele din categoria ACTUAL:

Grave nereguli la peștele găsit în hypermarket-urile din București și Ilfov
Grave nereguli la peștele găsit în hypermarket-urile din București și Ilfov
Inpsectorii ANP au găsut grave nereguli la peștele găsit în hypermarket-urile din București și Ilfov. Urmare a deficiențelor constatate, a fost oprită definitiv de la comercializare cantitatea de 1,6 tone de pește și produse din pește, în valoare de 40.000 lei.Într-o singură zi au fost controlați 11 operatori economici și au fost aplicate 10 amenzi contravenționale în valoare de 200.000 lei. 
Liviu Dragnea, făcut praf! Victor Ponta a prezentat un ziar-document: "Este un exemplar istoric" Alt tip
Liviu Dragnea, făcut praf! Victor Ponta a prezentat un ziar-document: "Este un exemplar istoric"
Victor Ponta a prezentat la Realitatea TV ziarul Teleormanul din 26 ianuarie 2001, în care Liviu Dragnea, pe atunci președintele Consiliului Județean Teleorman şi încă membru al Partidului Democrat, susţinea că "în niciun caz nu mă voi înscrie în PDSR (n. red. viitorul PSD)". Peste nici jumătate de an, adică în luna iunie, Liviu Dragnea trecea în PSD, care tocmai îşi schimbase numele din PDSR, partid pe care astăzi îl conduce.
Ministerul Transporturilor a publicat OUG-ul pentru Uber, Bolt și Clever!
Ministerul Transporturilor a publicat OUG-ul pentru Uber, Bolt și Clever!
Ministerul Transporturilor a publicat, joi seară, proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului privind reglementarea activităţii de ridesharing al companiilor Uber, Bolt și Clever. Potrivit documentului, toţi şoferii trebuie să fie autorizaţi pentru transport alternativ, să deţină cazier judiciar, avize medicale şi psihologice, să deţină atestat de conducător auto profesionist, să plătească asigurări şi să deţină o casă de marcat pentru plata cash. De asemenea, orice operator al unei aplicații trebuie să plătească o autorizație de 50.000 de lei.Potrivit sursei citate, transportul alternativ poate fi intermediat numai de un operator al platformei digitale autorizat în acest sens, în conformitate cu prevederile prezentei ordonanţe de urgenţă.