Articolele din categoria ACTUAL:

UPDATE: Vâlcov a scăpat de controlul judiciar! Scandal cu "Ceauşescu" la tribunal
UPDATE: Vâlcov a scăpat de controlul judiciar! Scandal cu "Ceauşescu" la tribunal
Darius Vâlcov, fosta eminenţă cenuşie a lui Liviu Dragnea, a scăpat de măsura cercetării sub control judiciar, din cauza căreia nu putea părăsi localitatea de domiciul, Slatina. Decizia luată vineri de judecătorii Curţii de Apel Bucureşti este definitivă. Pe toată durata procesului, un protestatar #rezist a urlat injurii, iar la ieşire mai mulţi contestatari i-au pus bani în cap lui Vâlcov. Polițiștii au intervenit pentru a preveni inflamarea situaţiei.
“România a atras fonduri UE de 4,4 miliarde euro PNDR, peste 50% din programul aferent 2014-2020”
“România a atras fonduri UE de 4,4 miliarde euro PNDR, peste 50% din programul aferent 2014-2020”
Accesarea fondurilor europene pentru agricultură, pentru susţinerea fermierilor dar şi pentru proiectele rurale şi în general pentru absorbţia fondurilor la capitolul dezvoltare rurală a fost net superioară faţă de celelalte fonduri structurale şi de investiţii, spune domnul Alexandru Stănescu, președintele Comisiei pentru agricultură, silvicultură, industrie alimentară și servicii specifice din Camera Deputaților.
Aeroportul din Iași
Sute de români afectați de întârzierile și anulările de zbor! Cum se pot obține despăgubiri?
Deși sezonul turistic estival este la început, companiile aeriene care operează zboruri charter spre destinații precum Egipt și Turcia au început deja să înregistreze anulări și întârzieri masive. Doar în ultimele două săptămâni au fost înregistrate 4 zboruri cu probleme (fie anulări, fie întârzieri de peste 4 ore), un zbor cu plecare de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, un zbor cu plecare din Iași și un zbor cu plecare din Cluj.