Articolele din categoria ACTUAL:

Răzvan Cuc a jucat teatru de pomană, constructorii râd de ameninţările lui
Răzvan Cuc a jucat teatru de pomană, constructorii râd de ameninţările lui
Înainte de alegerile euroaprlamenrare din 26 mai nu era zi în care ministrul Transporturilor Răzvan Cuc să nu inspecteze marile şantiere de infrastructură rutieră, să rupă, teatral, contracte şi să-i ameninţe pe constructorii cusancţiuni. La om lună după alegeri, pe multe şantieere e linişte, iar termenele sunt deja depăşite, fără ca nimeni să se mai sesizeze. Un exemplu este şantierul la podul de peste râul Argeș, pe Autostrada București-Pitești. Din cauza lucrărilor în ritm de melc, șoferii stau în coloană zeci de minute. La mijlocul lunii mai, ministrul Cuc le-a dat constructorilor şi şefilor de la drumuri un ultimatum: 12 iunie. A trecut o jumătate de lună, lucrările nu s-au încheiat, dar contractul n-a fost reziliat și nici vreun șef de la drumuri demis.
O nouă magistrală de metrou va lega orașele Bragadiru și Voluntari. Când va fi gata :) Alt tip
O nouă magistrală de metrou va lega orașele Bragadiru și Voluntari. Când va fi gata :)
”Atenție, se deschid ușile metroului din Voluntari și Bragadiru!” E noua promisiune a directorilor din Metrorex. Deși metroul din ”Drumul Taberei” are o întârziere de șase ani, conducerea companiei din subteran vorbește de proiecte care vor fi gata în 2040, potrivit Realitatea TV. O nouă magistrală, al cărei traseu n-a fost stabilit, ar urma să transporte peste 1 milion și jumătate de călători pe zi. Și, ca-n poveștile frumoase, banii vor veni de la privați.
admitere liceu 2019
ADMITERE LA LICEU 2019 | Cum se calculează media de intrare la liceu
ADMITERE LA LICEU 2019. Primele rezultate ale Evaluării Naţionale 2019 au fost afişate, iar elevii care nu depun contestaţii caută să afle dacă se pot înscrie la liceul dorit. Media generală obţinută la Evaluare are o pondere de 80% în calculul mediei pe baza căreia se realizează admiterea în clasa a IX-a. Media generală de absolvire a claselor a V-a – a VIII-a, are o pondere de 20% în calculul mediei de admitere la liceu. Rezultatele finale la Evaluare vor fi afişate sâmbătă, 29 iunie.