Articolele din categoria ACTUAL:

Fostul premier crede că liderii Coaliției au compromis șansele câștigării Capitalei Exclusiv
Victor Ponta, după eliminarea lui Cîrstoiu: I-au umilit pe toți cei care vor să intre în politică
Victor Ponta a vorbit în exclusivitate la Realitatea PLUS despre despărțirea anului, a Coaliției PSD-PNL, precum și despre retragerea din cursa pentru Primăria Capitalei a medicului Cătălin Cîrstoiu. Fostul premier al României a declarat că Alianța și-a făcut jocurile în spatele ușilor închise și i-a umilit inclusiv pe cei care vor să intre în politică. Ponta a făcut și ultimele calcule, legate de modul în care s-ar putea împărți voturile acum, cu Gabriela Firea și Sebastian Burduja în lupta pentru Capitală.
Retragerea lui Cîrstoiu complică situația lui Piedone
Ciolacu, mesaj public către Piedone: Cred că vom putea să închidem această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal
Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis public lui Cristian Popescu Piedone că-l așteaptă la discuții pentru "a închide această discuție privind sectoare și primăria generală, spre binele Bucureștiului, nu spre binele personal”. Apelul vine după ce social-democrații au anunțat-o oficial pe Gabriela Firea drept candidat al partidului la Primăria generală a Capitalei.
Liderii Coaliției au încercat fără succes să-l convingă pe Cîrstoiu să se retragă singur
Stenograme-bombă din ședința maraton care a dus la retragerea lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Generală
Stenograme incendiare din ședinta maraton a Coaliției, în urma căreia PSD și PNL au decis să o ia pe drumuri separate, dar și să îl retragă din cursă pe medicul Cătălin Cîrstoiu. După mai bine de 14 ore de discuții, în care au fost propuși diferiți oameni cheie din lumea politică, s-a ajuns și la un consens: Gabriela Firea - candidat PSD și Sebastian Burduja - candidat PNL. Care au fost celelalte propuneri, cum a reacționat Cătălin Cîrstoiu la vestea că trebuie să se retragă, dar și ce alte cuțite s-au aruncat în timpul deciziilor, potrivit unui material Realitatea Plus:
Mii de români au beneficiat de serviciile Caravanei Medicale
Caravana Medicală a ajuns în județul Buzău. Peste 100 de oameni din comuna Glodeanu Siliștea au beneficiat de servicii medicale gratuite - VIDEO
Caravana Medicală s-a oprit săptămâna aceasta în județul Buzău. Acolo, oamenii cu probleme de sănătate și care nu au posibilitatea să ajungă la medic, fie din lipsa banilor, fie din cauză că un cabinet este prea departe de ei, sunt consultați gratuit. Peste 100 de persoane din Comuna Glodeanu Siliștea au beneficiat de servicii medicale gratuite!
Ce tip de zahăr este mai nociv: alb, brun sau brut?
Ce tip de zahăr este mai nociv: alb, brun sau brut? Dezvăluiri surprinzătoare, la o analiză amănunțită
In lumea nutritiei contemporane exista o continua dezbatere privind efectele consumului de zahar asupra sanatatii. Un aspect deosebit de discutat este legat de tipurile diferite de zahar - alb, brun sau brut - si posibilele lor efecte nocive asupra organismului uman. O analiza atenta a acestor tipuri de zahar ar putea dezvalui informatii surprinzatoare care sa ne ajute sa luam decizii mai intelepte si mai sanatoase in ceea ce priveste alimentatia.
Undă verde pentru Centura Verde București-Ilfov
Undă verde pentru Centura Verde București-Ilfov. Vot în unanimitate din partea comisiilor reunite pentru mediu și păduri din Senat - FOTO
Înscrisă ca amendamente la noul cod silvic, protejarea pădurilor din Ilfov împotriva exploatărilor comerciale, piatra de temelie a viitoarei Centuri Verzi București-Ilfov, a fost votată astăzi, cu unanimitate, după patru runde de dezbateri, de către comisiile reunite pentru mediu și păduri ale Senatului. Ministerul Mediului susține oficial demersul, alături de parlamentari din tot spectrul politic. 
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap./ Foto: Inquam Photos
Bărbat, reţinut după ce l-a pus la pământ pe un altul şi l-a lovit cu o tijă metalică în cap. Conflictul a pornit de la soția agresorului
Un bărbat din Teleorman a fost reţinut de poliție, după ce l-a pus la pământ pe un alt bărbat şi l-a lovit în cap cu o tijă din metal. Agresiunea a avut loc în spaţiul public, iar totul se pare că a început de la o altercaţie între victimă şi soţia agresorului. Anchetatorii cer mandat de arestare preventivă pe numele agresorului.
Ciolacu, despre Cîrstoiu: „Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit bin Laden”
Ciolacu, despre Cîrstoiu: „Îmi pare rău că în două săptămâni a devenit bin Laden”
Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, şi-a exprimat convingerea că Gabriela Firea, anunţată drept candidatul social-democraţilor la Primăria Capitalei, va câştiga alegerile de la Bucureşti pentru funcţia de primar general şi a precizat că, marţi după-amiză, va avea o întâlnire cu aceasta pentru a stabili, între alte, şi momentul depunerii candidaturii la Biroul Electoral Municipal.