Articolele din categoria ACTUAL:

Laura Codruța Kovesi / Foto: Inquam Photos
Kovesi amenință că dă în judecată Comisia Europeană. Care este motivul
Parchetul European (EPPO) condus de fosta sefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, amenință Comisia Europeană cu acțiuni în justiție, acuzând că, din cauza unei modificări bugetare, continuarea investigațiilor penale, cele care vizează fraude cu fonduri europene, ar putea fi afectată.Astfel, Comisia Europeană a fost informată cu privire la consecințele pe care le-ar putea avea lipsa de fonduri asupra dosarelor penale în curs de cercetare, notează Politico.
COTAR i-a reclamat pe șefii ASF chiar și la Ursula von der Leyen
COTAR cere eliminarea amendamentelor pentru coplată din Legea RCA și demiterea vicepreședintelui ASF, Sorin Mititelu
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) a transmis scrisori deschise către Guvernul și Parlamentul României, către Parlamentul European, dar și către  Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), cerând eliminarea amendamentelor introduse în proiectul de modificare a Legii RCA care încalcă flagrant drepturile asiguraților, obligându-i la coplată pe păgubiți. 
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea
Mărturii șocante, mama gravidei omorâtă de polițist rupe tăcerea. Ana Maria a fost abuzată sexual, deși era însărcinată în 7 luni
Apar detalii înfiorătoare în cazul tinerei gravide care a fost ucisă cu bestialitate de un polițist în Republica Moldova. Mama fetei rupe tăcerea și face dezvăluiri șocante. Se pare că Ana Maria ar fi fost violată de călăul ei care a supus-o la chinuri groaznice. Mai mult, familia bănuiește că bărbatul ar fi avut o legătură și cu iubitul Anei și că aceștia ar fi lucrat împreună la penitenciar. 
Nicusor Dan
Nicușor Dan a mințit când s-a dezis de Matei Păun în direct la TV! Finanțistul controversat, sponsorul primarului, întâlnire de lucru cu Ema Prisca, șefa de campanie
Comunicarea stă la baza oricărei relații umane, indiferent de natura acesteia, iar comunicarea politică stă la baza oricărei campanii electorale, indiferent de natura ei. Cum lupta pentru București în alegerile locale din 9 iunie este una acerbă, primarul Nicușor Dan, ce păstrează în continuare imaginea unui candidat umil ce stă în chirie și are în declarația de avere o mașină care nu funcționează, dar care are valoare sentimentală, a apelat din nou la cei mai buni specialiști în comunicare pe care România îi are de oferit. Bine, atât de buni încât nici măcar nu mai locuiesc sau activează în țara noastră decât în cadrul unor proiecte cu adevărat de anvergură, cum ar fi Ema Prisca. Mai mult, edilul se dezice, în direct la TV, de cel care i-a ținut spatele încă de la începutul ascensiunii sale politice, controversatul om de afaceri Matei Păun și minte vizibil atunci când răspunde întrebărilor jurnaliștilor.
Alimente in frigider
În cât timp se strică unele alimente dacă uiți să le pui în frigider
Păstrarea alimentelor la temperatura corectă este esențială pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor și a altor microorganisme care pot cauza intoxicații alimentare. Dacă ai uitat să pui anumite alimente în frigider, timpul în care acestea se strică poate varia considerabil în funcție de tipul de aliment și de condițiile ambientale. Iată o prezentare generală a timpului în care diverse alimente se pot strica dacă nu sunt refrigerate.
Pagina din albumul oferit olimpicilor (foto: Vremea Nouă)
Olimpicii la Matematică, recompensați cu învățăturile lui Dumitru Buzatu, fost șef al CJ Vaslui, judecat pentru luare de mită - FOTO
Moment penibil pentru elevii și profesorii prezenți la Olimpiada Națională de Matematică, găzduită de județul Vaslui. Toți invitații au primit ca amintire un album în care tronează un discurs fluviu al lui Dumitru Buzatu, fostul președinte al Consiliului Județean, judecat pentru luare de mită. Mai mult, potrivit presei locale, autoritățile vasluiene au confiscat evenimentul în scopuri electorale.