Articolele din categoria ACTUAL:

Ce părere au oamenii despre legea care spune că rămâi fără permis dacă ești prins băut la volan: „Și noi am făcut prostii în tinerețe!”
Ce părere au oamenii despre legea care spune că rămâi fără permis dacă ești prins băut la volan: „Și noi am făcut prostii în tinerețe!”
Parlamentul a adoptat legea care îi lasă pe șoferii băuți sau drogați fără permis timp de 10 ani! Iar în cazul în care cei care se urcă la volan sub influența băuți sau sub influența substanțelor interzise omoară o persoană în accident, riscă până la 25 de ani de închisoare. În timp ce unii români se declară fericiți de decizie, alții în schimb spun că noua măsură este prea dură.
Hipertensiune arteriala
7 semne care îți arată că ai putea să suferi de hipertensiune arterială. Cei mai mulți oameni le ignoră
Hipertensiunea arterială, cunoscută și sub denumirea de tensiune arterială ridicată, este o afecțiune frecventă care poate avea consecințe grave asupra sănătății dacă nu este tratată corespunzător. În România, tot mai mulți oameni sunt diagnosticați cu această condiție, însă mulți nu sunt conștienți de primele semne care ar putea indica prezența hipertensiunii arteriale. Identificarea precoce a simptomelor poate ajuta la prevenirea complicațiilor severe, cum ar fi atacurile de cord sau accidentele vasculare cerebrale.
Atacatorul premierului slovac Robert Fico
Noi detalii în cazul tentativei de asasinare a premierului slovac. Atacatorul este un apropiat al extremei pro-ruse și mărturisește că e mândru de fapta sa
Noi detalii ies la iveală în cazul tentativei de asasinat a premierului slovac Robert Fico. Potrivit anchetatorilor, atacatorul este un apropiat al extremei pro-ruse și le-a spus anchetatorilor că este mândru de fapta sa. Pe de altă parte, starea premierului este în continuare una foarte gravă, însă medicii au reușit să îl stabilizeze. Șeful Guvernului a fost operat din nou și este monitorizat în permanență. 
Ana Maria Pacuraru
Ana Maria Păcuraru, la Ziua Națională a Israelului. Jurnalista a stat de vorbă cu ambasadorul Israelului în România, președintele PNL Nicolae Ciucă și europarlamentarul Rareș Bogdan
,,În urma atentatului din 7 octombrie, am descoperit cine ne sunt adevărații prieteni", este declarația făcută de ambasadorul Israelului in Romania, de Ziua Națională a Israelului. Evenimentul din Capitală a reunit lideri politici și diplomați. Legăturile dintre cele două țări sunt mai strânse ca niciodată, au reiterat participanții la ceremonie. Jurnalistul Realitatea PLUS, Ana Maria Păcuraru a luat parte la evenimentul de la Opera Națională unde a stat de vorbă cu ambasadorul Israelului în România Reuven Azar, cu președintele PNL Nicolae Ciucă și cu europarlamentarul Rareș Bogdan. 
Crima oribila in Crangasi
Fiica bărbatului ucis la Crângași, dezvăluiri cutremurătoare despre crimă: "I-au dat în cap"
Fiica bărbatului ucis cu sânge rece în Crângași a publicat pe internet un videoclip sfâșietor în memoria tatălui său. Scandalul care a dus la moartea lui a izbucnit pe trotuarul din fața Parcului Crângași. Victima a mers acolo ca să își apere fiica vitregă, pe care două tinere voiau să o bată. În timp ce fetele discutau, băieții care le însoțeau s-au luat la ceartă cu bărbatul. Omul a încercat să fugă, a ieșit din parc, dar s-a împiedicat pe stradă. Acela a fost momentul în care cei doi tineri s-au năpustit asupra lui și l-au bătut cu doi pari până când bărbatul și-a dat ultima suflare.