Articolele din categoria ACTUAL:

Transportatorii, nemulțumiți de coplata RCA. Foto/Inquam
Trasportatorii rutieri: „Eliminați coplata pentru despăgubirile RCA!”
Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (C.O.T.A.R.) solicită Camerei Deputaților să respecte Constituția și legile țării, renunțând la votarea amendamentelor apărute subit în proiectul de modificare a Legii RCA, cu încălcarea principiului bicameralismului, prin care cei zece milioane de șoferi asigurați din România vor primi despăgubiri tot mai mici, în timp ce vor plăti asigurări din ce în ce mai mari.
Cireșele și căpșunile, ocolite de români din cauza prețurilor. Cu cât se vinde kilogramul/ Profimedia
Cireșele și căpșunile, ocolite de români din cauza prețurilor. Cu cât se vinde kilogramul în piețe, zilele acestea
Scumpirile îi alungă pe români din piață. Cele mai îndrăgite fructe ale sezonului, cireșele și căpșunile, sunt ocolite de clienți din cauza prețurilor uriașe. Producătorii susțin că sunt nevoiți să ridice prețurile din cauza vremii extreme care a distrus culturile. Mai mult, clienții acuză că pe tarabe ajung să fie vândute și fructe din străinătate cu etichetă românească. 
Conflict de proporții într-o localitate din județul Sibiu: 3 tineri au ajuns la spitaL, unul dintre ei este în stare extrem de gravă/ Foto: Inquam Photos
Conflict de proporții într-o localitate din județul Sibiu: 3 tineri au ajuns la spitaL, unul dintre ei este în stare extrem de gravă
Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani au ajuns, duminică, la spital cu multiple traumatisme, după ce au fost implicaţi într-un scandal de amploare ce a izbucnit în localitatea Şeica Mare din judeţul Sibiu. Doi dintre ei au rămas internaţi în spital, un tânăr de 19 ani fiind în stare extrem de gravă. Acesta a fost operat timp de mai multe ore.