Articolele din categoria ACTUAL:

Unele supermarketuri nu returnează sume cash, ci doar bonuri de cumparaturi
Ce faci dacă aparatul de reciclat SGR nu funcționează? Hipermarketurile și magazinele NU AU DREPTUL să refuze ambalajele
Succesul sistemului de returnare garanție face ca tot mai mulți români să se confrunte cu situații în care aparatul nu funcționează, din diverse motive. Dacă nu știați până acum, legea nu scutește comerciantul să -și îndeplinească îndatoririle pe care și le-a asumat. De altfel, ca urmare a numeroaselor sesizări privind astfel de probleme, ministerul Mediului va emite o hotărâre de guvern care precizează explicit că magazinele trebuie să returneze garanțiile. 
Paste carbonara, după rețeta lui Florin Dumitrescu
Paste carbonara, după rețeta lui Florin Dumitrescu. Ingredientul secret care le transformă într-un deliciu
Carbonara, una dintre cele mai populare și delicioase rețete de paste italiene, a fost reinterpretată de Florin Dumitrescu, un bucătar experimentat și pasionat. Răspândită în mod tradițional în Italia, carbonara a ajuns să fie apreciată și în alte părți ale lumii, datorită combinației perfecte de ingrediente și tehnici de preparare. Dar care este secretul care face ca aceste paste să fie atât de delicioase? 
Jurnalistul și liderul AUR manifestă o antipatie reciprocă
Război al declarațiilor între CTP și George Simion. Ce cuvinte grele și-au aruncat cei doi?
Este război total între liderul AUR și jurnalistul Cristian Tudor Popescu! Cel din urmă a lansat un atac dur la adresa lui George Simion, după ce a fost catalogat drept „cel mai periculos potențial ucigaș din România”. Totul vine în urma unei postări făcute de Simion în care a cerut statului român să-i interzică gazetarului să poarte vreodată armă și a făcut o comparație între atacatorul premierului slovac și Cristian Tudor Popescu. 
Ministrul israelian de externe, Israel Katz. Foto: Profimedia
Furie în Israel, după emiterea mandatului de arestare contra premierului Netanyahu: "O ruşine istorică ce va rămâne întipărită în memorie"
Decizia Curţii Penale Internaţionale (CPI) de emitere a unor mandate de arestare împotriva premierului israelian Benjamin Netanyahu şi ministrului apărării israelian, Yoav Gallant, pentru presupuse crime de război şi împotriva umanităţii comise în Fâşia Gaza, a stârnit valuri de furie în Israel. Ministrul israelian de externe, Israel Katz, a calificat-o drept o "decizie scandaloasă, o ”ruşine istorică ce va rămâne întipărită în memorie". 
Leacul nemțesc pentru curățarea arterelor
Leacul nemțesc pentru curățarea arterelor, reducerea nivelului de colesterol și creșterea sistemului imunitar
Medicina traditională germană folosește un leac secret pentru a menține arterele curate și sănătoase. Reteta, cunoscută sub numele de "Leacul nemțesc", a fost utilizată timp de generații pentru a reduce nivelul de colesterol, a preveni arteroscleroza și a crește sistemul imunitar. Acest remediu natural și eficace a fost folosit de-a lungul anilor pentru tratarea unei varietăți de boli.
Jurnalistul Ana Maria Păcuraru însoțește delegația oficială
Marcel Ciolacu, vizită oficială în Turcia. Corespondentul special Ana Maria Păcuraru va relata momentele cheie ale evenimentului - VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu va pleca într-o vizită oficială în Turcia, la invitația președintelui Recep Erdogan. Șeful Guvernului va fi însoțit de 11 miniștri din Guvern dar și de președintele ANSVSA. La marele eveniment se află și jurnalistul Realitatea PLUS Ana Maria Păcuraru, care va veni cu transmisiuni maraton și va prezenta momentele cheie ale întâlnirii. 
Specialiștii au întocmit un top al celor mai sănătoase brânzeturi din lume
Aceasta este cea mai sănătoasă brânză din lume, potrivit unui top al specialiștilor. Pe ce loc se află preferata românilor, brânza de vaci
În lumea culinară, brânza reprezintă un ingredient extrem de apreciat și consumat în diferite culturi și bucătării din întreaga lume. Există o varietate impresionantă de tipuri de brânză, fiecare cu caracteristicile sale distincte și gusturi unice. În același timp, tot mai multă atenție este acordată aspectului sănătății și nutriției în alimentație, iar alegerea brânzei potrivite poate fi un pas important în asigurarea unei alimentații echilibrate.
Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai
Horoscopul banilor pentru săptămâna 20-26 mai. Astrele ne dau noi idei de a face bani. Două zodii vor scăpa de datorii
Săptămâna aceasta aduce o serie de evenimente care vor influența viața personală și profesională a fiecăruia. Debutul sezonului Gemeni, când Soarele intră în această constelație, este un semn că timpul este potrivit să revenim la noi planuri și să lăsăm gândurile trecutului în urmă. În același timp, Luna intră în Scorpion, ajutând pe toată lumea să se concentreze asupra informațiilor de care au nevoie pentru a evolua.
Iranienii în stradă, după moartea presedintelui. Foto: Profimedia
Scena diplomatică fierbe după ce UE şi NATO au transmis condoleanţe pentru moartea preşedintelui iranian
Scena diplomatică este tensionată după ce Uniunea Europeană (UE) și Alianța Nord-Atlantică (NATO) au transmis condoleanțe pentru moartea președintelui iranian, Ebrahim Raisi. Președintele Consiliului European, Charles Michel, și șeful diplomației europene, Josep Borrell, au exprimat "condoleanțele" UE în urma morții lui Raisi, provocând reacții de indignare pe rețelele de socializare. În plus, NATO a transmis luni "condoleanțe poporului iranian". Aceste măsuri diplomatice au generat un sentiment de controversă și polarizare și a pus pe jar comentatorii din lumea întreagă.
Petreceri cu roabe de sarmale și șampanie și nunți faraonice: cine sunt bogații României, pe care legea îi ocolește. Imagini uluito
Petreceri cu roabe de sarmale și șampanie și nunți faraonice: cine sunt bogații României, pe care legea îi ocolește. Imagini uluitoare
În timp ce românii se luptă cu lipsurile de zi cu zi și cu traiul din ce în ce mai greu din cauza prețurilor mari, așa zișii masoni din Marea Lojă Națională a României fac petreceri de mii de euro cu roabe cu sarmale. Iar influencerii de pe Tik-Tok se laudă că fac sute de mii de euro în doar câteva ore. Mulți dintre interlopii și cântăreții controversați de la noi din țară fac și ei bani grei pe TikTok. Pe de altă parte, unii dintre conaționalii noștri își permit să blocheze străzi și orașe întregi pentru petrecerile și nunțile lor faraonice. Totul, fără ca autoritățile să ridice măcar un deget pentru a-i întreba de unde au banii. 
Nicusor Dan
Nicușor Dan fuge de dezbaterea cu Sebastian Burduja: Doar primii doi candidați contează
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, refuză în continuare provocarea lui Sebastian Burduja la o dezbatere în campania electorală, el precizând că o dezbatere cu un contracandidat care este mai jos plasat nu ajută în condiţiile în care avem alegeri într-un singur tur şi contează doar primii doi candidaţi. El a mai spus că îşi doreşte să aibă o relaţie bună cu PNL, după alegeri, şi că o dezbatere, oricât de soft ar fi, tot mai aduce nişte contre.