Articolele din categoria ACTUAL:

Judecătoare a sfidat în nenumărate rânduri durerea familiilor victimelor
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu a fost recuzată, după ce i s-a aprobat transferul. Dosarul tragediei cu doi morți se reia de la ZERO
Dosarul drogatului criminal din 2 Mai va fi reluat de la zero. Asta după ce judecătoarea care și-a bătut joc de familiile victimelor lui Vlad Pascu a fost recuzată și transferată de la Mangalia la Constanța. Asta înseamnă că un alt magistrat va prelua dosarul beizadelei drogate care a ucis doi tineri. Controversatul magistrat a stârnit un val de furie după ce, la una dintre ședințe, a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți de șoferul drogat este în sala, iar la ultima confruntare cu presa pur și simplu nu a vrut să scoată niciun cuvânt.
Gabriela Firea, mesaj emoționant după ce o jurnalistă a făcut public faptul că a fost agresată sexual
Gabriela Firea, mesaj emoționant după ce o jurnalistă a făcut public faptul că ar fi fost agresată sexual: Societatea trebuie să învețe că "NU este NU"
Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj emoționant după ce o jurnalistă a avut curajul să facă public faptul că ar fi fost agresată sexual, cu ani în urmă, de un șef din redacție. Dezvăluirea a fost făcută după ce victima și-a văzut presupusul agresor primind un premiu la un eveniment dedicat proiectelor jurnalistice. "Nu aș fi intervenit, cu atât mai mult în campanie electorală, dar societatea românească trebuie să învețe un lucru simplu: „nu înseamnă nu”, violența domestică este inacceptabilă, iar egalitatea de șanse este încă o problemă gravă a societății noastre", a scris Gabriela Firea, într-o postare pe Facebook.
„Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural
„Poarta Eroilor”, construită pentru valorificarea și promovarea patrimoniului cultural
În ultimii 4 ani, comunitatea Sectorului 4 a implementat proiecte de regenerare urbană a spațiilor publice, utilizând fonduri nerambursabile, atât guvernamentale, cât și accesate prin programele și inițiativele europene, menite să accelereze procesul de recuperare a decalajului de dezvoltare pe care Sectorul 4 o înregistrează față de zona de nord a Bucureștiului și care să aducă, implicit, noi locuri de muncă bine plătite, precum și condiții de viață mult mai bune pentru oameni.
Fotografii realizate de paparazzi MediaFLUX
Matei Paun, sponsorul lui Nicușor Dan, întâlnire cu Florin Cîțu. La masă era și Dan Vîlceanu. S-a băut și s-a mâncat pe săturate FOTO/VIDEO
Matei Păun, omul de casă al lui Nicușor Dan, despre care MediaFlux a dezvăluit că este în continuare apropiat de actualul edil, ar fi avut o discuție amicală cu fostul premier Florin Cîțu și cu Dan Vîlceanu, la o terasă de fițe din nordul Capitalei. Ulterior, Păun s-a îndreptat spre sediul de campanie al lui Nicușor Dan, aflat la câțiva pași distanță de locul de întâlnire al oamenilor politic.
Oamenii reclamă faptul că lucrările s-au făcut doar pe hârtie
Primarul se spală pe mâini de locuințele sociale din Râmnicu Sărat. Drama familiilor abandonate de autorități - VIDEO
Mai multe familii trăiesc în condiții mizere în locuințele sociale din Râmnicu Sărat. Oamenii au reclamat de mai multe ori primăriei conduse de social-democratul Sorin Cîrjan că nu s-a reparat nimic la aceste imobile, chiar dacă lucrări au fost prevăzute. În realitate, banii pentru refacerea camerelor au ajuns în conturile mai multor firme controlate de apropiații primarului, potrivit jurnaliștilor de la site-ul Puterea. Jurnaliștii Realitatea PLUS au încercat să obțină un punct de vedere de la primarul Sorin Cîrjan, dar fără succes. Edilul declarase pentru ziarul Puterea că locuințele sociale sunt în responsabilitatea viceprimarului. 
Gabriela Firea a stat de vorbă cu bucureștenii
Firea: Principalele probleme reclamate de bucureșteni sunt mizeria și șobolanii. Oamenii sună să ne spună problemele lor - VIDEO
Mizeria, lipsa locurilor de parcare, siguranța în parcuri, locuri suficiente în creșe și grădinițe. Acestea sunt printre principalele probleme reclamate de bucureșteni, când sunt întrebați ce așteptări au de la candidații la primărie. Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a stat de vorbă cu operatorii care vorbesc zilnic cu sute de bucureșteni. 
Succesul Suediei, reprezentativ pentru reducerea efectelor fumatului în toată lumea
Succesul Suediei, reprezentativ pentru reducerea efectelor fumatului în toată lumea
Într-o lume care se confruntă cu consecințele devastatoare ale fumatului, strategiile inovatoare sunt esențiale pentru a atenua impactul acestor consecințe în mod eficient. În rândul comunității globale, Suedia se remarcă ca un barometru al succesului în reducerea efectelor asociate fumatului, demonstrând eficacitatea abordării de diminuare a riscului, prin adoptarea produselor alternative care nu implică ardere.
Digitalizarea formularelor ar urma să ușureze activitatea caselor de pensii
Schimbare majoră la Casa de Pensii. Taloanele vor fi emise electronic. Cum funcționează aplicația e-Talon?
Se anunță schimbări uriașe la Casa Națională de Pensii. Românii vor putea primi fluturașul de pensii în format electronic prin aplicația e-talon. Totul după ce Executivul a aprobat finanțarea noului sistem informatic. Între timp, milioane de seniori urmează să primească deciziile de recalculare, iar pe documente vor vedea cât vor primi în plus, dar și formula de calcul. 
Horoscopul dragostei pentru luna iunie 2024
Horoscopul dragostei pentru luna IUNIE 2024. Suișuri și coborâșuri pentru îndrăgostiți. Două zodii își pot găsi marea iubire
Iunie, prima lună de vară, este considerată o perioadă specială pentru iubire și relații. Cele 30 de zile care urmează sunt încurajate de planetele care se aliniază în favoarea cuplurilor, pregătind scenariul pentru evenimente și întâlniri care vor schimba cursul destinului. În această lună magică, dragostea și pasiunea vor fi la ea acasă, dar astrologii ne avertizează că vor exista și momente de tensiune și confruntare.
CSM a refuzat să o suspende din funcție pe judecătoare
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, mutată la altă instanță. Magistratul a întrebat dacă unul dintre copiii morți este în sală
Judecătoarei Ancuța Popoviciu, care judecă procesul lui Vlad Pascu, se va transfera la o altă instanță, de la 1 iunie. Controversatul magistrat a stârnit un val de furie după ce, la una dintre ședințe, a întrebat dacă unul dintre tinerii omorâți de șoferul drogat este în sala, iar la ultima confruntare cu presa pur și simplu nu a vrut să scoată niciun cuvânt.