Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, prima reacție după bătaia dintre doi deputați în Parlament: E de cascadorii râsului
Premierul Marcel Ciolacu a comentat scandalul care a avut loc, marţi, în Parlament, între parlamentarii Florin Roman şi Dan Vîlceanu, în urma căruia ultimul a încercat să îl muşte pe fostul său coleg şi l-ar fi lovit cu genunchiul în zona nasului. ”Îmi pare bine că pe timpul meu nu s-au întâmplat astfel de cazuri. E de cascadorii râsului”, a afirmat Ciolacu, fost preşedinte al Camerei Deputaţilor.
Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu jubilează: A scăpat de datorii. Decizia judecătoriei care îi va face viața mai ușoară fostului milionar
Aflat într-o situație materială precară, cu o pensie minimă pe care avea deja pusă poprire de ANAF, fostul milionar a primit o veste care l-a făcut să răsufle ușurat. Tribunalul Bucureși a dat sentința în procesul despre plata datoriilor firmei care a dat faliment, iar judecătorii au decis că Irinel Columbeanu nu se face vinovat de acest eșec în afaceri.
Daniel Baciu dă asigurări că digitalizarea va ușura mult viața pensionarilor
Șeful Casei de Pensii a anunțat la Realitatea Plus o dublă recalculare pentru anumiți pensionari. Ce documente sunt necesare?
Anumiți pensionari vor beneficia de o dublă recalculare a pensiilor. Șeful Casei de Pensii, Daniel Baciu, a dezvăluit în exclusivitate la REALITATEA PLUS că dosarele care conțin și adeverințele care dovedesc existența sporurilor vor beneficia de a doua recalculare începând cu 1 septembrie, iar anul următor, pensionarii respectivi vor avea parte de noi majorări. 
4 trucuri ca să nu îmbâcsești toată casa de miros când prăjești pește
4 trucuri ca să nu îmbâcsești toată casa de miros atunci când prăjești pește
Pește prăjit este una dintre cele mai delicioase și apetisante mâncăruri, dar atunci când vine vorba despre gătitul său într-o casă, teama că mirosul de prăjeală se va răspândi peste tot este legitimă. Perdelele din bucătărie și chiar pereții și podeaua pot absorbi tot mirosul și să-l transmită în celelalte încăperi. Din fericire, această situație neplăcută poate fi evitată prin intermediul unor trucuri simple și extrem de utile.
Nicolae Ciucă
Nicolae Ciucă a dezvăluit motivele pentru care nu va întreprinde acțiuni populiste pe parcursul campaniei electorale
În contextul campaniei electorale, liderii partidelor politice românești sunt adesea tentați să folosească promisiuni și mesaje populiste, în încercarea de a atrage voturile alegătorilor. În schimb, liderul Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a decis să se abțină de la practica acestei abordări și a dorit să împărtășească urmăritorilor săi de pe paginile de socializare motivele care l-au determinat să ia o astfel de decizie.
Un incendiu puternic a făcut prăpăd în Brăila
Un incendiu puternic a făcut prăpăd în Brăila: Cinci locuinţe şi şapte anexe gospodăreşti, afectate
Un incendiu puternic a afectat cinci locuințe și șapte anexe gospodărești din municipiul Brăila, după ce un foc lăsat nesupravegheat în curtea unei case s-a propagat rapid. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, pompierii și salvatorii au intervenit rapid pentru a stinge incendiul, însă consecințele au lăsat deja urme, fiind afectate multiple locuințe și anexe gospodărești.
Dezvăluirile au provocat o amplă dezbatere în spațiul public
Acuzații grave, o fostă jurnalistă susține că un fost coleg că ar fi agresat-o sexual: "Am zis NU, iar el m-a violat". Presupusul agresor "Nu a fost viol, am avut o relație"
Scandal uriaș în presă! O fostă jurnalistă vine cu acuzații extrem de grave la adresa unui fost coleg. Adina Florea susține printr-un mesaj pe Facebook că ar fi fost violată de Răzvan Băltărețu. Totul s-ar fi întâmplat în 2015, pe când ziarista avea doar 20 de ani. Bărbatul neagă în totalitate acuzațiile și spune că, de fapt, cei doi ar fi avut o relație.