Articolele din categoria ACTUAL:

Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu, despre audierile maraton de la DNA: Este un moment istoric și o resetare a întregii scene politice din România
Jurnalista Anca Alexandrescu, moderatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel" de la Realitatea PLUS, sustine ca ceea ce se intampla astazi la DNA este "un moment istoric" si, totodata, "o resetare a intregii scene politice din Romania, asemanatoare cu ce s-a intamplat in 1989", aceasta referindu-se la audierile maraton din cadrul institutiei specializate in combaterea coruptiei, acolo unde au ajuns joi fostii sefi SRI Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, dar si Dan Tocaci, suspectati pentru trafic de influenta si spalare de bani.
George Simion
George Simion: Nu suntem extremişti, nu luăm puterea prin forţă! Suntem, totuşi, de extremă urgenţă pentru România!
George Simion, preşedintele AUR, le-a spus nemţenilor că nu sunt extremişti şi nu iau puterea prin forţă. Preşedintele AUR a adăugat că trebuie încheiate experimentele ideologice asupra copiilor noştri. ”E timpul să luăm atitudine şi să ne apărăm interesele noastre, ale românilor! E timpul să punem piciorul în prag şi să ne recăpătăm suveranitatea într-o Europă a naţiunilor în care să fim respectaţi!”, a spus el.
Carnet de sofer
Trei indivizi care vindeau pe rețelele de socializare permise de conducere, reținuți de procurori
Trei bărbaţi care promiteau doritorilor de pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, Tik-Tok) permise de conducere "originale", contra unor sume de bani cuprinse între 600 şi 1.200 de euro, au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată, urmând a fi duşi în instanţă cu propunere de arestare preventivă.