Articolele din categoria ACTUAL:

Florian Coldea nu va mai face alte declarații publice/ Foto: Inquam Photos
Florian Coldea, prima declarație după audierile maraton de la DNA. Fostul șef SRI NU vrea să conteste controlul judiciar - SURSE
Fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a dat publicității, vineri seară, un comunicat de presă după ce a fost plasat de DNA sub control judiciar cu interdicţie de a părăsi teritoriul ţării. Fostul șef din SRI susține că ar fi victima unei campanii împotriva sa și că până la finalizarea anchetei nu va face alte declarații publice. Mai mult decât atât, surse Realitatea PLUS susțin că acesta NU vrea să conteste controlul judiciar. 
Dumbravă și Coldea sugerau că pot interveni la Kovesi
O nouă înregistrare zguduie gașca generalilor corupți. Cum promiteau Dumbravă și Coldea că șterg sentințe pe bandă rulantă
Realitatea Plus a prezentat o nouă înregistrare bombă din dosarul care îi încriminează pe generalii Florian Coldea și Dumitru Dumbravă. Cel din urmă este surprins când îi explică omului de afaceri Cătălin Hideg mecanismul ștergerii pedepselor. Concret, generalul îi explică acestuia că Laura Codruța Kovesi, pe care o numește „madame”, voia să-i dea zece ani de închisoare, dar el a reușit împreună cu Coldea să o reducă la trei.
„Șeful cel Mare”, numele de cod folosit de Coldea și acoliții săi. Foto: Inquam
Stenograme bombă: „Șeful cel Mare”, numele de cod folosit de Coldea și acoliții săi. Cum se lăuda Dumbravă că are intrare la miniștri
Avem dezvăluiri explozive despre modul în care acționa statul paralel, în special Florian Coldea. În referatul întocmit de Direcția Națională Anticorupție se arată că Coldea era numit de către Dumbravă și Trăilă ȘEFUL CEL MARE. În plus, un om de afaceri a fost cel care i-a făcut cunoștiintă lui Hideg cu Coldea la un restaurant din Capitală, special pentru a obține sprijin din partea sefului statului paralel
Păcăleala „naturalului” de la raft: Majoritatea alimentelor sunt procesate
Păcăleala „naturalului” de la raft: Majoritatea alimentelor sunt procesate, fie că vorbim de un măr ceruit pentru a străluci mai mult sau de iaurt cu „arome”
Un număr tot mai mare de alimente din magazinele alimentare - chiar și cele care par sănătoase - sunt ceea ce oamenii de știință numesc astăzi "ultraprocesate": iaurturi cu aromă de fructe, pline de zaharuri, arome și agenți de îngroșare precum guma de guar și de roșcove; sau pâine ambalată, cu ingrediente precum lecitina de soia și monogliceridele strecurate alături de făină și apă.
Secretul celei mai bune ciorbe din lume, dezvăluit de Chef Cătălin Scărlătescu
Secretul celei mai bune ciorbe din lume, dezvăluit de Chef Cătălin Scărlătescu. Trucul folosit pentru a-i da savoare
Ciorba este unul dintre cele mai iubite și mai gătite preparate în bucătăria românească. Fecare regiune are propriul secret pentru a prepara ciorba, dar care este secretul celei mai bune ciorbe din lume? Răspunsul vine de la unul dintre cei mai apreciați bucătari români, Cătălin Scărlătescu, care va împărtăși cu noi trucul său pentru a-i da savoare ciorbei.
Protest de amploare al AUR la Eroii Revoluției împotriva „gării vieneze” construite de Primăria Sectorului 4
Protest de amploare al AUR la Eroii Revoluției împotriva „gării vieneze” construite de Primăria Sectorului 4. Avocatul Matei Ștefănescu, candidatul AUR la Primăria Sectorului 4, critică investiția inutilă de peste 5 milioane de Euro și propune un proiect de dezvoltare economică a sudului Bucureștiului
Împreună cu George Simion, Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei și alte câteva zeci de simpatizanți, Avocatul Matei Ștefănescu a criticat investiția de peste 5 mil. Euro a administrației Băluță, despre care susține că reprezintă:
Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 mai-2 iunie
Horoscopul banilor pentru săptămâna 27 mai-2 iunie. Trei zodii își vor putea permite să arunce cu bani, în timp ce două vor trebui să strângă cureaua
În săptămâna care urmează, banii vor fi în centrul atenției pentru mulți dintre noi. O serie de aspecte astrale vor influența deciziile financiare și vor determina succesul în diversele încercări de a câștiga bani sau a menține ceea ce deja avem. În acest context, unii vor avea oportunități excelente pentru a-și mări resursele financiare, în timp ce alții vor trebui să se asigure că au suficientă resurse pentru a-și acoperi cheltuielile.
Cât valorează apartamentul de lux al lui Ion Țiriac de 2.460 de metri. Este cât cinci apartamente la un loc
Cât valorează apartamentul de lux al lui Ion Țiriac de 2.460 de metri. Este cât cinci apartamente la un loc
Magnatul Ion Țiriac, cu o avere estimată la peste 700 de milioane de euro, se mândrește cu un apartament luxos în zona prestigioasă Băneasa, o reședință cu o suprafață generoasă de 2.460 de metri pătrați. Acest spațiu impresionant include o baie de 250 de metri pătrați, echivalentul a cinci apartamente obișnuite cu două camere din cartierul Crângași din București.
Raluca Bădulescu a recunoscut de ce are datorii la întreținere. Foto: Facebook
Raluca Bădulescu a recunoscut de ce are datorii mari la întreținere: „Nu-mi convine să plătesc. Tot timpul e de luat un pantof, o gentuță”
Raluca Bădulescu este cunoscută pentru sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume, și pentru faptul că nu se ferește să recunoască problemele din viața ei. Mai nou, vedeta tv a recunoscut că se confruntă cu datorii mari la întreținere, dar nu apucă să le plătească întrucât are lucruri mai importante pe care să își cheltuiască banii.
Trei alimente banale ar putea conține paraziți care pot ajunge ușor în creier
Trei alimente banale ar putea conține paraziți care pot ajunge ușor în creier, provocând infecții parazitare. Experții trag un semnal de alarmă
"Oamenii de știință au emis un avertisment alarmant, alertând asupra unei amenințări ascunse care se află chiar sub nasul nostru. Trei alimente banale, folosite în mod obișnuit de majoritatea oamenilor, ar putea conține paraziți periculoși care pot ajunge ușor în creier, provocând infecții parazitare grave. Aceste alimente sunt atât de comune în dieta noastră, încât cu siguranță le-am consumat și noi, fără să ne dăm seama de riscurile la care eram expuși.
Un român vinde cireșele cu doar 2 lei pe kilogram, dar pune o condiție. Foto: Captură TikTok
Un român vinde cireșele cu doar 2 LEI pe kilogram, dar pune o condiție. Ce trebuie să facă potențialii cumpărători
Un român a reusit sa faca valuri pe TikTok dupa ce a postat un videoclip în care spune că vinde kilogramul de cireșe cu doar 2 lei. Iubitorii acestor fructe s-au îngrămădit să îi ceară adresa, având în vedere că cele mai mici prețuri de pe piață sunt de 30-40 de lei pentru un kilogram. Însă această ofertă poate fi considerată o încercare deosebită, deoarece vânzătorul pune o condiție pentru cei care doresc să cumpere cireșele.
Horoscopul dragostei, săptămâna 27 mai - 2 iunie
Horoscopul dragostei, săptămâna 27 mai - 2 iunie. Răsturnări de situație pentru cei îndrăgostiți. O zodie norocoasă își poate găsi jumătatea
Horoscopul dragostei pentru săptămâna 27 mai - 2 iunie este plin de emoții și nevoie de conexiune. Cu planetele care se aliniază într-un mod neașteptat, dragostea se prezintă în toate formele și culorile, aducând o imprevizibilitate și o incertitudine care poate fi aparent perturbatoare, dar în realitate este un semn că este timpul să redesenăm și să refacem legăturile noastre.