Articolele din categoria ACTUAL:

Diacomatu: „Afaceriștii tremurau când auzeau de Coldea”! Tactici perfide: generalii preluau business-uri, prin amenințări și șantaj
Diacomatu: „Afaceriștii tremurau când auzeau de Coldea”! Tactici perfide: generalii preluau business-uri, prin amenințări și șantaj
Omul de afaceri Sergiu Diacomatu susține că politicienii și afaceriștii tremurau când auzeau de Florian Coldea. În exclusivitate pentru Realitatea PLUS, bărbatul a dezvăluit cum a primit în repetate rânduri amenințări prin interpuși de la generalul negru. Spune că afacerile sale erau în pericol, iar ofițerii și adepții binomului Coldea-Dumbravă recurgeau la tactici perfide prin care preluau afacerile românilor prin amenințări și șantaj. 
Cartea care promite să fie cel mai exploziv thriller de politică și sex pe care îl veți citi!
Sorin Roșca Stănescu și dramaturgul Eugen Șerbănescu zguduie Statul Paralel cu noul roman incendiar „Toate amantele președintelui”
Sorin Roșca Stănescu și dramaturgul Eugen Șerbănescu au lansat un roman care face ca Statul Paralel să se cutremure din temelii! „Toate amantele președintelui” este cartea care promite să fie cel mai exploziv thriller de politică și sex pe care îl veți citi! Cei doi autori dezvăluie episoade picante din spatele scenei și demontează intrigile care au stat la baza jocurilor la nivel înalt din țara noastră. 
Clinceni Air Show
Clinceni Air Show. Copiii asistați de la Centrul pentru Educație și Sprijin Comunitar Sf. Dimitrie, invitați de clubul moto Doomstriker la un spectacol aviatic de excepție, pe aerodrom
De Ziua Copilului, cei mici sunt chemați la Aerodromul Clinceni, de lângă Capitală, pentru a participa la Clinceni Air Show, unde va avea loc un spectacol aviatic plin de surprize și momente speciale atent gândite pentru ei. După ce aeronavele participante vor pune în scenă o mulțime de cascadorii dar și o vânătoare de baloane, ziua se va încheia cu un spectacol de artificii, spre lăsarea serii. Copiii asistați de la Centrul pentru Educație și Sprijin Comunitar Sf. Dimitrie vor fi prezenți la eveniment, cu ajutorul clubului moto Doomstriker. 
Rețeta pentru cea mai delicioasă prăjitură cu vișine
Rețeta pentru cea mai delicioasă prăjitură cu vișine, care va încânta gusturile pofticioșilor
Prăjiturile sunt una dintre cele mai apreciate și răsfățate deserturi, în special atunci când sunt împărtășite cu familia și prietenii. Dar, pentru a deveni faimos în rândul pofticioșilor, este necesar să găsim o rețetă care să îi facă să se întrebe cum am reușit să creăm o mâncare atât de atractivă. În cele ce urmează, vom descoperi rețeta pentru cea mai delicioasă prăjitură cu vișine, care vă va încânta gusturile și vă va face să vreți să o preparați din nou și din nou.
Ce este gruparea „Rugul aprins” și unde are loc în România în vara anului 2024
Ce este gruparea „Rugul aprins” și unde are loc în România în vara anului 2024
În fiecare an, în luna decembrie, sute de oameni se aventurează în deșertul Negev, situat în sud-vestul Israelului, pentru a asista la un fenomen natural inexplicabil cunoscut sub numele de „rugul aprins”. Acest eveniment misterios are loc pe muntele Karkom, un loc pe care unii israelieni îl consideră a fi adevăratul munte Sinai, unde, conform Bibliei, Dumnezeu i-a vorbit lui Moise. Fenomenul a luat amploare și în România.
Șoferul drogat cere să fie eliberat pe motiv că are probleme renale
Vlad Pascu șochează din nou. Șoferul drogat cere să fie eliberat pe motiv că are probleme renale: „Îmi pare rău că nu am putut să le cer iertare victimelor”
Vlad Pascu, autorul tragicului accident rutier de la 2 Mai, în urma căruia doi tineri și-au pierdut viața și alții au fost răniți, solicită din nou eliberarea din arestul preventiv. Acum, tânărul, care s-a urcat la volan sub influența a cinci substanțe interzise, își bazează cererea pe „probleme renale”, iar avocații săi invocă motive controversate pentru a-l scăpa de detenție.