Articolele din categoria ACTUAL:

Edilul de la sectorul 5 și-a plasat multe rude în posturi din primărie
Caracatița lui Piedone. Zeci de rude și apropiați, plasați în funcții bine plătite din administația locală
Cristian Popescu Piedone are spatele asigurat. Edilul Sectorului 5 și-a angajat rudele, prietenii, dar și foștii colegi în funcții cheie din primăriile pe care le-a condus. Printre ei se numără și interlopi sau foști condamnați penali. Mai mult, actualul edil al Sectorului 5 conduce din umbră mai multe firme. Una dintre ele este cea angajată de Piedone atunci când a intrat și a ieșit din închisoare. Această companie a avut ca angajați mai mulți membri ai familiei Piedone, iar la un moment dat la conducere a fost chiar nepotul său. 
Edilul sectorului 5 a n-a oferit explicații clare despre situația sa imobiliară Exclusiv
Cum a pus Piedone monopol pe un cartier întreg. O stradă întreagă, ocupată de familia Piedone, Anchete explozivă Realitatea Plus - VIDEO
Realitatea PLUS a scos la iveală caracatița din spatele lui Cristian Popescu Piedone. Edilul și-a angajat rudele și apropiații în funcții cheie la primăriile pe care le-a condus, dar și în consilii locale. Mulți dintre ei au contracte bănoase cu statul și averi uriașe. Dar asta nu e tot. Potrivit presei locale, un domeniu impresionant deținut primarului Piedone a fost ascuns pe numele unei pensionare de 87 de ani. Ana Roșca ar avea o pensie de doar 2 mii de lei, însă ar deține o stradă întreagă la intrarea în Bragadiru. În casele respective ar locui chiar rudele lui Piedone. Doar una dintre vile are peste 200 de metri pătrați. 
MAE a emis o avertizare de inundații pentru românii aflați în Italia (Profimedia)
Trei tineri de origine români, luați de ape în Italia. Ultimele imagini sunt dramatice. Reacția oficială a MAE - VIDEO
Imagini tragice din timpul inundațiilor catastrofale care au lovit Italia. Trei tineri de origine română au fost surprinși de apele furioase în mijlocul unui râu. Două fete şi un băiat au fost luați de puhoaie și autoritățile i-au declarat dispăruți. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional. Ministerul român al Afacerilor Externe a anunțat, sâmbătă dimineața, că s-a autosesizat și că „până la acest moment, autoritățile italiene nu au confirmat cetățenia persoanelor dispărute”.
Elena Udrea a fost unul dintre politicienii care au demascat metodele rețelei Coldea
Avertismentele politicienilor despre Florian Coldea. De ce semnalele de alarmă au fost neglijate?
Mai mulți politicieni au încercat să tragă un semnal de alarmă în cazul lui Florian Coldea. Generalul și Laura Codruța Kovesi au fost acuzați de Călin Popescu Tăriceanu în trecut că aceștia decid cine ocupă funcțiile în stat. Și Adrian Năstase a vorbit despre puterea generalului negru și cum cunoștea cine urmează să fie executat la nivel înalt. Fostul premier chiar a aflat de la Coldea că urmează să fie condamnat. Inclusiv Elena Udrea a spus că Florian Coldea ajunsese să aibă mai multă putere decât Traian Băsescu.
Controverse majore în dosarul generalilor. De ce nu au fost percheziții în birourile lui Coldea și Dumbravă? - VIDEO
Controverse majore în dosarul generalilor. De ce nu au fost percheziții în birourile lui Coldea și Dumbravă? - VIDEO
Controverse majore în ancheta generalilor SRI. Este de neînțeles de ce procurorii anticorupție nu au descins la birourile lui Coldea și Dumbravă ca să obțină probe noi în investigația care cutremură statul paralel. Mai mult, unii experți spun că înregistrările făcute de afaceristul care i-a denunțat pe generali nu par să fie luate în considerare de magistrați. 
Generalul negru a scăpat, aparaent inexplicabil, in urma marilor scandaluri cu Ghiță și Geoana
Cum a scăpat Florian Coldea neatins din anchetele care l-au vizat în trecut? De ce n-a pățit nimic după vacanțele exotice cu Ghiță
Noi detalii ies la iveală din cariera păpușarului Statului Paralel, Florian Coldea! Dacă luăm în calcul și ancheta care se desfășoară acum, generalul negru a dat cu subsemnatul de nu mai puțin de 3 ori în fața anchetatorilor! De fiecare dată, însă, a reușit să se strecoare pe lângă brațul legii, iar apele s-au liniștit de fiecare dată în favoarea lui. Să urmărim cele mai importante momente critice din timpul carierei lui Florian Coldea la SRI și modul în care a reușit să scape basma curată de fiecare dată.