Articolele din categoria ACTUAL:

Cât mai costă taxa de drum în Bulgaria
Cât mai costă taxa de drum în Bulgaria, cum o poți plăti și cât e amenda pentru neplată
Odată cu debutul sezonului estival, mulți români pornesc în vacanță cu mașina, fie că aleg să meargă pe litoralul vecinilor de la sud de Dunăre, fie în destinații precum Cipru, Grecia sau chiar Turcia. Înainte de a pleca însă, este important să fie la curent cu informații precum costul taxei de drum în Bulgaria, locurile de unde poate fi achiziționată și amenda pentru lipsa acesteia.
Autostrada Soarelui, blocată. Un bărbat a fost spulberat de un TIR după ce a ieșit din mașină pe banda de urgenţă
Autostrada Soarelui, blocată. Un bărbat a fost spulberat de un TIR după ce a ieșit din mașină pe banda de urgenţă
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat astăzi că a avut loc un accident grav pe autostrada A2, pe sensul București-Constanța, traficul rutier a fost restricționat pe banda de urgență și parțial pe prima bandă, în zona kilometrului 86, în apropierea localității Vâlcelele, județul Călărași. Incidentul a avut loc după ce un bărbat, care se afla în exteriorul autoturismului său staționat pe banda de urgență, a fost acroșat de un ansamblu rutier. Din nefericire, bărbatul a decedat în urma impactului.
Anunțul ministrului Boloș pentru românii care stau la bloc
Anunțul ministrului Boloș pentru românii care stau la bloc. Ce se va întâmpla cu operațiunile Asociației de Proprietari
Asociațiile de proprietari au obținut un nou ajutor de la autorități, prin care li se acordă un an de răgaz pentru implementarea sistemului de evidență a plăților, e-Factura. Anunțul a fost făcut de ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, care a oferit detalii suplimentare asupra pregătirilor pe care trebuie să le facă asociațiile în vederea participării la acest sistem.
Accident grav în Măgura Buzău, cu 3 autovehicule implicate
Accident grav în Măgura Buzău, cu 3 autovehicule implicate. Cinci persoane, rănite, o persoană a fost preluată cu elicopterul SMURD
Cinci persoane au fost rănite, marţi după-amiază, pe DN 10, în localitatea Măgura, şi au ajuns la spital, în urma unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, una dintre victime, în stare gravă, fiind preluată ulterior cu elicopterul SMURD şi transportată la un spital din Braşov, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău.
SURSE: Scenarii pentru creșterea TVA cu 20%, 21% sau 22%! Comisia Europeană cere reducerea cheltuielilor și noi măsuri
SURSE: Scenarii pentru creșterea TVA cu 20%, 21% sau 22%! Comisia Europeană cere reducerea cheltuielilor și noi măsuri
Se pregătesc noile taxe pentru anul viitor, iar oficialii lucrează deja pe mai multe scenarii. Potrivit unor surse, sunt luate în calcul trei scenarii pentru creșterea cotei TVA - 20%, 21%, 22%. Și cheltuileile bugetare ar urma să fie înghețate. Totul în condițiile în care oficialii de la Comisia Europeană cer țării noastre să reducă cheltuielile, iar deficitul să se reducă la 3%.