Articolele din categoria ACTUAL:

Război în Ucraina, ziua 865
Război în Ucraina, ziua 865. Câți ruși cred că un atac nuclear al Moscovei asupra Ucrainei este justificat- LIVE TEXT
Este ziua cu numărul 865 a războiului din Ucraina. Atacurile rusești de vineri au ucis opt persoane și au rănit cel puțin 28 în regiunea Donețk din estul Ucrainei, a declarat guvernatorul regional. Unul din trei ruși crede că un atac nuclear împotriva Ucrainei ar fi justificat, arată o cercetare a Centrului Levada, o organizație rusă independentă de sondare a opiniei publice, scrie sâmbătă The Kyiv Independent.
Sabina a fost dată dispărută. Nimeni nu mai știe nimic de româncă după ce și-a făcut cont pe Tinder
Sabina a fost dată dispărută. Nimeni nu mai știe nimic de româncă după ce și-a făcut cont pe Tinder
O femeie din Brașov a dispărut fără urmă după ce și-a creat un cont pe Tinder, declanșând îngrijorări profunde în rândul apropiaților. Sabina Tomescu, în vârstă de 41 de ani, a fost ultima dată văzută pe 24 iunie, când le-a spus celor din familie că pleacă la Bruxelles pentru un interviu de angajare. În realitate, femeia avea planuri secrete de a călători în Egipt, iar de atunci nu a mai fost contactată.
Vestitele scene cu Dan Diaconescu și Tolea Ciumac la OTV. Foto: YouTube
Tolea Ciomac, adevărul despre interacțiunea cu Dan Diaconescu la OTV: „Singurul meu regret e că nu am reușit să-l bag în tomberon”
Vestitele scene în care Tolea Ciumac încearcă din răsputeri să îl bage pe Dan Diaconescu într-un tomberon au rămas drept unele de referință în istoria televiziunii românești, de care mulți își aduc aminte cu un zâmbet pe față. La 15 ani de la incidentul comic, Tolea Ciumac a vorbit despre conflictele sale cu vedeta „postului tv de garsonieră”, OTV. 
Vladimir Kara-Murza. Foto: Profimedia
După Navalnîi, Kremlinul este decis să radă orice urmă de opoziție. Vladimir Kara-Murza a fost spitalizat în închisoare, în stare gravă de sănătate
Vladimir Kara-Murza, un cunoscut jurnalist, publicist și politician rus, care a fost închis și condamnat la 25 de ani de închisoare după ce a supraviețuit la două tentative de otrăvire, a fost transferat la un spital de penitenciar pentru tratament medical. După moartea lui Aleksei Navalnîi, Vladimir Kara-Murza rămăsese principalul opozant al lui Vladimir Putin care a ales să rămână în Rusia, restul reprezentanților mai cunoscuți ai opoziției aflându-se în prezent în diaspora, de teama represiunilor.
Horoscopul dragostei, săptămâna 8 - 14 iulie
Horoscopul dragostei, săptămâna 8 - 14 iulie. Astrele vor facilita crearea unor conexiuni între persoanele care se plac. Patru zodii își pot găsi jumătatea
În săptămâna 8 - 14 iulie, horoscopul dragostei aduce numeroase surprize în domeniul iubirii, deși unele zodii vor resimți că încă mai au mult de așteptat până când vor găsi dragostea adevărată. Cei mai norocoși nativi ai zodiacului se vor putea bucura de armonie în relațiile lor încă de la începutul săptămânii, deoarece Venus în Rac va forma un aspect favorabil cu Uranus în Taur. Această poziție cosmică va aduce energii care vor determina sufletele zodiilor să se deschidă mai mult, făcând ca cei îndrăgostiți să aibă conversații sincere menite să îi apropie tot mai mult unul de celălalt.
Din ianuarie 2025 statul va ști ce telefon are fiecare român. Noua lege din Monitorul Oficial
Din ianuarie 2025, statul va ști ce telefon are fiecare român. Noua lege din Monitorul Oficial
Începând cu luna ianuarie 2025, statul român va deține informații detaliate despre telefoanele mobile utilizate de toți cetățenii. Această măsură este reglementată printr-o lege recent publicată în Monitorul Oficial, care impune operatorilor de telefonie mobilă să transmită către Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) date despre toate dispozitivele din rețea până la data de 8 ianuarie 2025.