Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu a anunțat încă de luni modificarea OUG 84
Ce spune Marcel Ciolacu despre permisele deja suspendate în baza OUG antidrog? Cât timp vor sta șoferii fără permis?
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, că ministerele Justiției și de Interne trebuie să găsească o soluție pentru în situația permisele deja suspendate în baza Ordonanței 84 privind refuzul contorului la consum de alcool sau de droguri. Șeful guvernului a precizat că executivul va modifica ordonanța, astfel încât să introducă perioada de 72 de ore de așteptare maximă pentru rezultatul testelor.
Șoferii așteatpă în arșita necruțătoare (foto: ABC News)
Blocaj rutier pe Dealul Feleacului, între Cluj și Turda. Bătaie de joc pentru sute de șoferi, care stau la cozi kilometrice sub soarele canicular - VIDEO
 Drumarii au reușit din nou să-i scoată din sărite pe șoferi, din cauza lucrărilor pe care le fac în momente nepotrivite. Miercuri la amiază s-au format cozi kilometrice în zona Dealului Feleacului, din cauza restricțiilor impuse pentru lucrări la carosabil. Nemulțumiți pe bună dreptate, conducătorii auto au răbufnit, întrebându-se dacă era oportun ca într-o zi cu alerte de caniculă să se blocheze traficul chiar în orele de maxime termice.
Edilul se considera victima unor atacuri politice (foto: FB)
Primarul în funcție din Slatina și-a dat demisia, după dezvăluirile BOMBĂ făcute de jurnalista Anca Alexandrescu
Anunț-bombă al primarul în exercițiu din Slatina, Emil Moț, la câteva ore după dezvăluirile făcute de Anca Alexandrescu despre posibile legături ale acestuia cu o rețea de trafic de droguri condusă de Marina Pandarof, blonda lui Florin Coldea. Miercuri, Moț a anunțat că demisionează atât din funcția administrativă, cât și din organizația locală a PSD. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DIIOCT ar avea inclusiv filmări cu edilul Moț în timp ce consuma droguri alături de blonda din anturajul lui Coldea.