Articolele din categoria ACTUAL:

Pod Ruse-Giurgiu
Încep RESTRICȚIILE de trafic pe Podul Giurgiu-Ruse. Ce VARIANTE au românii care vor să meargă în Bulgaria, Grecia sau Turcia: distanțele de parcurs
Restricțiile de trafic de pe Podul Giurgiu-Ruse, cunoscut și ca Podul Prieteniei - încep astăzi, 10 iulie, ca urmare a lucrărilor de reparații ce vor fi efectuate pe tronsonul bulgar. Vestea bună este că traficul nu va fi însă blocat în totalitate, așa cum se anunțase inițial. Din contră, se va circula alternativ, pe o singură bandă, în principal prin semaforizare.
MAI a anunțat că pe moment se aplică regula celor 72 de ore
"Nu vrem ,,Vlad Pascu” pe șosele! STOP droguri la volan!" Petiție pentru menținerea ordonanței antidrog și a suspendării permiselor
După ce Guvernul a decis să amâne aplicarea OUG 84 privind testarea antidrog a șoferilor, ca urmare a unor prevederi controversate și a unei petiții în acest sens, o altă petițe online militează pentru menținerea ordonanței în forma originală. Inițiatorii susțin că important este ca șoferii aflați sub influența substanțelor să stea cât mai departe de șosele și că o serie de probleme privind calitatea testele antidrog n-ar fi reale.
Percheziții în București, la persoane suspectate de trafic de persoane și viol. Printre victime, și o minoră de 13 ani
Percheziții în București, la persoane suspectate de trafic de persoane și viol. Printre victime, și o minoră de 13 ani
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară în municipiul București, într-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de minori, trafic de persoane, act sexual cu un minor și viol săvârșit asupra unui minor.
Elena Lasconi și Dominic Fritz sunt singurii lideri USR care au avut succes la alegerile locale
Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, acuzat de conflict de interese. Și-ar fi plătit un împrumut pentru campanie cu banii primăriei. Reacția edilului rezist: "Mi-au făcut dosărel"
Proaspăt reales în funcție, primarul USR al Timișoarei, Dominic Fritz, este acuzat de conflict de interese. În urmă cu patru ani, edilul ar fi luat de la o persoană fizică un împrumut ca să-și finanțeze campania, iar după ce a fost ales a plătit din banii instituției. În replică, edilul a sugerat că ar fi vorba de un dosar la comandă, pentru că faptele nu s-au petrecut așa cum a relatat ANI.
Polițist din Cluj, prins de colegii lui într-o mașină fără numere de înmatriculare. Agentul, pozitiv la testarea cu drugtest!
Polițist, prins la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare. Agentul, depistat pozitiv la drugtest: numele său, implicat într-un scandal uriaș
Situație halucinantă la Cluj! Un polițist a fost descoperit chiar de către colegii săi, în timpul unei razii, la volanul unei mașini fără numere de înmatriculare. În plus, acesta a ieșit pozitiv la testarea cu drugtest-ul, fapt ce indică faptul că agentul ar fi consumat substanțe interzise. Conducerea IPJ Cluj a demarat o anchetă internă. Bărbatul s-a mai aflat în atenția oamenilor legii, și asta deoarece în urmă cu 2 ani a fost acuzat de viol. Chiar și așa, el continuă să fie angajatul instituției care ar trebui să fie în sluja legii și nu să acționeze împotriva ei.
Polul căldurii extreme este Valea Morții din California (Profimedia)
Care este temperatura maximă suportată de corpul uman. Atenție, importantă este temperatura suportabilă!
Valul de caniculă care a lovit România și majoritatea țărilor destinație de vacanță, a readus în discuție limitele de suportabilitate ale organismului uman la astfel de șocuri termice. Specialiștii atrag din nou atenția că unele persoane fac greșeala de a-și forța limitele, fără a înțelege că problema majoră este persistența temperaturilor ridicate, ceea ce face ca resurselor organismului să se epuizeze mai rapid.
Judecătoarea care lua mită de la interlopi și a scăpat de condamnare grație prescrierii faptelor, eliberată din funcție de Iohannis 
Șofer criminal, CONDAMNAT la 17 ani de închisoare, în Anglia. Cum se face LEGEA în alte țări: caz similar cu al lui Vlad Pascu
Condamnare istorică în Anglia pentru un șofer băut care a ucis cu mașina un bebeluș în vârstă de doar 8 luni și pe mătușa acestuia. Individul, care își făcea și poze de la volan, a primit nu mai puțin de 17 ani de închisoare. Potrivit judecătoarei, bărbatul a manifestat un comportament arogant după accident și a exploatat toate variantele pentru a scăpa de pedeapsă. În timp ce la noi, autoritățile pierd vremea cu dezbateri pentru prevenție, alte state dau exemple clare cu condamnările de ani grei de închisoare. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! 
Drama fetei de 21 de ani care a căzut cu ATV-ul: tânăra, operată de 3 ori după accidentul teribil/ Captură video
Drama fetei de 21 de ani care a căzut cu ATV-ul: tânăra, operată de 3 ori după accidentul teribil
O tânără de doar 21 de ani din Botoșani se zbate între viață și moarte în urma unui accident cumplit. Fata se afla la plimbare cu mai mulți prieteni în pădurea Agafton, atunci când a decis să se plimbe cu un ATV. Într-un moment de neatenție, ATV-ul s-a răsturnat, iar fata a ajuns în stare gravă la spital. A fost fost supusă unei operații de câteva ore, iar zeci de oameni s-au mobilizat pentru a-i dona sânge. 
Sfintii 45 de Mucenici din Nicopolea Armeniei
Sărbătoare 10 iulie. Mari sfinți pomeniți astăzi în calendarul ortodox. Zi de post
Sfintii 45 de Mucenici din cetatea Nicopolea Armeniei au patimit in vremea imparatului Liciniu (308-324). Dintre acesti sfinti mucenici amintim pe Leontie, Mavrichie, Daniil si Antonie. Acesti mucenici marturisind credinta in Hristos, au fost osanditi la moarte. Le-au fost taiate mainile si picioarele, iar trupurile mutilate au fost aruncate in foc. Unii au murit in momentul in care li s-au taiat mainile si picioarele, insa altii au fost aruncati de vii in foc.