Articolele din categoria ACTUAL:

Foto arhivă
Rusia ne pune în gardă. Coridor militar între România, Bulgaria și Grecia
România s-a angajat, alături de Bulgaria și Grecia, să creeze un coridor militar special. Proiectul își propune optimizarea coridoarelor actuale de transport pentru a răspunde cerințelor de mobilitate militară, prin crearea unor rute de aprovizionare (rutiere și feroviare) între statele participante, reducerea birocrației pe timp de pace și maximizarea eficienței în situații de urgență și criză, ținând cont de inițiativele NATO și naționale.
Ce a transmis Ecaterina Andronescu după dezastrul de la Evaluarea Națională. Fostul ministru al educației critică sistemul: „Este un semnal de alarmă!”
Ce a transmis Ecaterina Andronescu după dezastrul de la Evaluarea Națională. Fostul ministru al educației critică sistemul: „Este un semnal de alarmă!”
Rezultatele finale ale Evaluării Naționale, publicate pe 9 iunie, au generat un val de controverse din cauza diferențelor majore între notele inițiale și cele obținute după contestații. Fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, a atras atenția asupra problemelor grave din procesul de corectare, explicând posibilele cauze ale acestor erori.
Exemplarele de urs care trăiesc în fondurile cinegetice administrate de Romsilva depăşesc de 3 ori efectivul optim
Exemplarele de urs care trăiesc în fondurile cinegetice administrate de Romsilva depăşesc de 3 ori efectivul optim. Ce MĂSURI ia compania
Directorul general al Regiei Nationale a Regia Nationala a Padurilor – Romsilva, Marius-Dan Siiulescu, a dispus joi, 11 iulie, intensificarea masurilor de monitorizare a populatiei de urs in fondurile cinegetice gestionate de catre Romsilva, in special in zonele turistice cu risc privind interactiunea oamenilor cu exemplarele de urs. Masurile au fost adoptate in urma cresterii populatiei de urs, a schimbarii comportamentului acestei specii si a interactiunii tot mai dese cu oamenii, anunță compania care funcționează sub autoritatea Ministerului Mediului. 
Alertă meteo de fenomene extreme imediate: s-a emis cod galben de VIJELII - HARTA
Cod PORTOCALIU și galben de furtuni. Ce județe sunt vizate de fenomele meteo extreme, provocate de căldura extremă - HARTĂ
Valul de căldură extremă care a lovit România este însoțit și de alte fenomene meteo periculoase. Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări cod portocaliu și galben în județele Suceava și Cod Galben de furtuni în județele Argeș, Prahova, Buzău și Harghita. În urma valului de caniculă, furtunile sunt extrem de violente și se înregistrează descărcări electrice, grindină și vijelii. 
Mihai Tufan/ Captură video
BOMBĂ: Doru Trăilă, avocatul generalilor, a preluat AFACERILE milionarului Mihai Tufan. SURSE: Doi afaceriști, certetați în dosarul Coldea-Dumbravă
Noi detalii din dosarul generalilor Coldea-Dumbravă. Afaceristul Mihai Tufan a cedat trei firme lui Doru Trăilă, după ce a ieșit din închisoare. Tufan a ajuns în spatele gratiilor, după ce a fost condamnat doar la 3 ani și șase luni din închisoare, iar la instanța de fond el primise 2 ani și două luni. Judecătorul din primă instanță este Cătălin Bunea, cel care l-a condamnat în primă instanță și pe Cătălin Hideg. Bunea este un fost student al avocatului Doru Trăilă. 
Mircea Geoană a acordat un interviu în exclusivitate pentru Realitatea Plus
Mircea Geoană păstrează misterul candidaturii la președinția României, dar anunță "anul independenților". Declarație în exclusivitate la Realitatea Plus - VIDEO
Aflat la summitul NATO de la Washington, Mircea Geoană a acordat un interviu în exclusivitate corespondentului special Realitatea Plus, Ionela Arcanu. Numărul doi în conducerea Alianței Nord Atlantice a comentat și scenariul candidaturii sale la funcția de președinte al României, atât de intens vehiculat în mediile politice din țară.