Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscop CHINEZESC, săptămâna 15-21 iulie 2024
Horoscop CHINEZESC, săptămâna 15-21 iulie 2024. Jocuri de putere între zodii. Doar cei înțelepți vor avea ajutorul Dragonului în câștigarea bătăliilor
În săptămâna viitoare, energia cosmică este caracterizată de o tensiune puternică între forțele universului, care vor declanșa un joc de putere între zodiile cerești. În această perioadă, cei care vor avea ajutorul energiei benefice a Dragonului de Lemn vor fi cei care vor reuși să se impună în fața provocărilor și a obstacolelor.
Joe Biden nu se lasă: A pornit în campanie și dă asigurări că „este bine”.  Foto: Profimedia
Joe Biden nu se lasă: A pornit în campanie și dă asigurări că „este bine”. Recent, l-a încurcat pe Zelenski cu Putin și pe Kamala Harris cu Donald Trump
După șirul de gafe monumetale, care au alimentat criticile tot mai ample, inclusiv din propriul partid, privind capacitatea sa de mai candida la un nou mandat și a mai conduce cea mai putere a lumii, un Joe Biden însufleţit a alungat încă o dată speculaţiile cu privire la retragerea sa din cursa pentru Casa Albă, în campanie electorală vineri, în Michigan, scrie presa de peste ocean.  Într-o apariție recentă, în interval de câteva ore, șeful de la Casa Albă i-a încurcat pe Volodimir Zelenski cu Vladimir Putin și pe vicepreședinte Kamala Harris cu Donald Trump.
Bătaie în toată regula în fața primăriei. Foto: Facebook
Bătaie în toată regula în fața primăriei. Doar trupele speciale au putut să îi despartă pe scandalagii
O bătaie în toată regula a izbucnit în fața primăriei Liești, din județul Galați. Mai multi localnici și-au împărțit pumni și picioare din cauza unor neînțelegeri mai vechi. A fost nevoie de intervenția trupelor speciale pentru a aplana conflictul. Asta în timp ce în Tecuci, un bărbat de 70 de ani a fost amendat cu aproape o mie de lei după ce a sărit să-i bată pe polițiști. 
Prognoza meteo, 13 iulie
Prognoza meteo, 13 iulie. ANM, în alertă: Cod roșu de caniculă. Căldura sufocantă pune stăpânire pe toată țara
Prognoza meteo emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru ziua de 13 iulie anunță că aproape întreaga țară va fi lovită de caniculă. Indicele temperatură-umezeală(ITU) se va situa peste pragul critic de 80 de unități, conducând la un disconfort termic ridicat, în special în județele Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov și în capitala București.
Zelenski speră că va primi ajutorul militar promis de NATO. Foto: Profimedia
Război în Ucraina, ziua 871. Rușii continuă atacurile cu drone și rachete. Zelenski speră că va primi ajutorul militar promis de NATO
Ucraina a intrat în ziua 871 a războiului. Ignorând discuțiile de la summit, rușii continuă să lanseze lovituri pe front. Recent, aceștia au intensificat presiunile în Donețk, iar acțiunile lor s-au repetat și în ultimele ore. Cinci persoane au murit și zece au fost rănite în urma atacurilor de vineri. De asemenea, mai multe explozii au fost auzite în apropierea aeroportului din Mariupol.
Îngrijorări crescânde privind conflictul din Ucraina: Rușii, convorbiri cu americanii
Îngrijorări crescânde privind conflictul din Ucraina: Rușii, convorbiri cu americanii
Conflictul din Ucraina generează îngrijorări din ce în ce mai mari, iar liderii marilor puteri depun eforturi susținute pentru a calma tensiunile. În acest context, miniștrii Apărării din Rusia și Statele Unite au discutat vineri despre "reducerea riscului unei escaladări" în cadrul unei convorbiri telefonice, a anunțat Moscova. Această discuție a avut loc la doar două zile după ce Washingtonul a anunțat desfășurarea punctuală de rachete cu rază lungă de acțiune în Germania.
Kathleen Kavalec / Foto: Inquam Photos
Misiunea ambasadorului SUA la București, Kathleen Kavalec s-a terminat abrupt! Motivul RETRAGERII
Misiunea ambasadorului SUA la București, Kathleen Kavalec s-a terminat abrupt! Există suspiciuni că această retragere pe repede înainte are legătură cu o anumită vizită a unui înalt oficial al Statelor Unite în capitală. Ambasadorul a acordat un interviu incendiar la sfârșitul mandatului, în care a vorbit despre lupta anticorupție, despre alegerile democratice din cele două țări, cât și despre acuzațiile de corupție din spațiul public.