Articolele din categoria ACTUAL:

Bombă ecologică, la marginea Capitalei. SURSE: Ponta și Tărău, în spatele firmei! Munți de deșeuri periculoase sufocă zona!
Bombă ecologică, la marginea Capitalei. SURSE: Ponta și Tărău, în spatele firmei! Munți de deșeuri periculoase sufocă zona!
Bombă ecologică descoperită la marginea Capitalei. Munți de deșeuri periculoase stau de zile bune în soare, deși ar trebui depozitate în condiții de securitate maximă. Mafia gunoaielor a blocat poliția să intre la sediul firmei care pune mii de oameni în pericol. Conform unor surse politice, Victor Ponta și Adrian Tarau ar fi în spatele firme de deșeuri.
Foto/Arhivă/Inquam
Liviu Alexa despre “Rasputinul lui Becali”. Cum finanțează mitocanul miliardar neascultarea în sânul BOR. Secta tolerată unde se face sex și maicile sunt bătute. Crima dosită de la Vâlcea
Puține țări civilizate din Europa se pot „lăuda” cu prezența constantă la vârful spațiului public a unui personaj atat de insalubru moral, homofob, misogin și scandalagiu așa cum este Gigi Becali, cel care în ultimii 25 de ani a devenit cu adevărat un brand deși nu musai unul cu valențe pozitive.
Dosarul de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Medicii care decideau cine trăiește și cine MOARE au fost REȚINUȚI
Dosarul de la Spitalul Sfântul Pantelimon. Medicii care decideau cine trăiește și cine MOARE au fost REȚINUȚI
Șeful Spitalului Pantelimon din Capitală și-a dat demisia, după solicitarea ministrului Sănătății Alexandru Rafila. Mai mult, după perchezițiile din această dimineață la locuințele celor 4 cadre medicale, care au fost duse la audieri, două dintre doctorițele vizate au fost deja reținute. Potrivit surselor din serviciul omoruri, cadrele medicale sunt cercetate pentru scăderea intenționată a ratei de administrare a noradrenalinei. 
Ironii în Coaliție. Nicolae Ciucă: „Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat”
Ironii în Coaliție. Nicolae Ciucă: „Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat”
Într-o reacție la comentariile ironice ale liderului PSD, Marcel Ciolacu, președintele PNL - Nicolae Ciucă a declarat că îi recomandă acestuia să citească cartea „Un ostaș în slujba țării”, sugerând că ar avea multe de învățat din experiențele prezentate. „Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească și el cartea, poate avea multe de învățat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou”, a afirmat Ciucă, adăugând că speră ca volumul să devină un bestseller, întrucât toate încasările vor fi direcționate către inițiative caritabile.
Ciolacu, atac la Boloș pe tema taxelor și impozitelor. Foto/Arhivă
Marcel Ciolacu, despre condiționarea plăților: „Câteodată și ministrul Fianțelor spune lucruri trăsnite!”
Marcel Ciolacu i-a dat o replică acidă celuilalt Marcel din Guvern, ministrul Finanțelor, Boloș. Întrebat, miercuri, ce părere are despre propunerea ca tranzacțiile pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport să fie condiționate de plata datoriilor la stat, premierul Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu ştiu dacă mai e acea emisiune celebră, cu copiii spun lucruri trăsnite, câteodată şi ministrul Finanţelor spune lucruri trăsnite”.
Gigi Becali își exprimă indignarea după scandalul olimpic de gimnastică: „Ne consideră săraci!”
Gigi Becali își exprimă indignarea după scandalul olimpic de gimnastică: „Ne consideră săraci!”
Gigi Becali și-a exprimat public nemulțumirea după controversata finală olimpică de gimnastică, în care Sabrina Voinea și Ana Maria Bărbosu au fost excluse de pe podium din cauza unor decizii arbitrare. Arbitrii nu au luat în considerare contestația făcută de Sabrina Voinea și au modificat nota acordată americancei Jordan Chiles, generând un val de reacții din partea comunității gimnastice.
Nastase sugerează că Băsescu are oameni care trebuie să-i întoarcă anumite servicii
Adrian Năstase sare la beregata lui Traian Băsescu. De ce crede că fostul președinte își va recupera privilegiile, deși are verdict de colaborare cu Securitatea?
Adrian Năstase aruncă bomba. Fostul premier sugerează că Traian Băsescu își va recupera beneficiile de fost președinte, chiar dacă a colaborat cu Securitatea.  Motivul, sugerează Năstase, ar fi veriga slabă Livia Stanciu și modul în care aceasta ar fi devenit președinte al ICCJ, în vremea mandatului lui Băsescu.  
Povestea gimnastelor românce a impresionat întreaga lume
Gimnasta din SUA, mesaj ironic după ce i-a furat medalia româncei Sabrina Voinea
Americanca Jordan Chiles iese la atac după ce a fost acuzată că a furat medalia româncei noastre la Jocurile Olimpice. Sportiva din Statele Unite Ale Americii susține că performanțele i-au asigurat o medalie și nu arbitrii. Mesajul arogant al acesteia vine după ce exercițiul Sabrinei Voinea va fi reevaluat de către specialiștii internaționali, după presiunile puse de marii sportivi pe Federația internațională de Gimnastică. 
Dinu Patriciu ar fi fost un beneficar al optimizărilor  judiciare
Cea mai mare lovitură a Statului Paralel - dosarul Petromidia
Statul paralel și-a băgat coada și a optimizat sute de dosare, ani la rând. Însă poate cea mai mare lovitură dată de gruparea mafiotă a generalilor a fost cea a dosarului Petromidia unde vizat și direct implicat a fost omul de afaceri Dinu Patriciu. Sume uriașe de bani, în schimbul cărora magnatul a scăpat de arest, ar fi ajuns în conturile unor firme paravan din diverse paradisuri fiscale, inclusiv în spațiul ex-sovietic.