Articolele din categoria ACTUAL:

Sorin Grindeanu s-a ținut de cuvânt: circulația pe Valea Oltului s-a redeschis mai devreme
Sorin Grindeanu s-a ținut de cuvânt: circulația pe Valea Oltului s-a redeschis mai devreme
Valea Oltului, una dintre cele mai importante și aglomerate rute din România, a fost redeschisă complet circulației mai repede cu două zile, după ce lucrările au fost finalizate mai devreme decât era programat. Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, cel care a verificat constant stadiul lucrărilor pentru ca termenele să fie respectate, a făcut anunțul oficial, subliniind mobilizarea exemplară a antreprenorului turc și răbdarea de care au dat dovadă românii în această perioadă critică.
Ce este apa de busuioc? Băutura care încetinește procesul îmbătrânirii
Ce este apa de busuioc? Băutura care încetinește procesul îmbătrânirii
Busuiocul este o plantă foarte cunoscută și prețuită de poporul român, care îl consideră o plantă aducătoare de noroc. Pe lângă întrebuințările sale cunoscute în tradițiile populare, are și o serie de beneficii pentru sănătate. Astfel că, fitoterapeuții și medicina tradițională îl recomandă ca adjuvant în numeroase afecțiuni. Ce este apa de busuioc și ce beneficii incredibile are, dar și cum se prepară.
Alege o carte de joc și află ce te așteaptă în următoarele 30 de zile
Testul care descifrează subconștientul: Alege o carte de joc și află ce te așteaptă în următoarele 30 de zile
Într-o lume plină de incertitudini și oportunități, fiecare zi poate aduce provocări neașteptate sau momente de revelație. În următoarele 30 de zile, pregătește-te să descoperi ce îți rezervă destinul prin intermediul alegerii unei cărți. Această activitate nu doar că îți va lărgi orizonturile, dar te va ajuta să te conectezi cu intuiția ta interioară, oferindu-ți orientări și perspective asupra evenimentelor ce urmează
Descinderi ale autorităților la MAFIA GUNOAIELOR din București și din țară, în urma dezvăluirilor REALITATEA PLUS
Descinderi ale autorităților la MAFIA GUNOAIELOR din București și din țară, în urma dezvăluirilor Realitatea PLUS
Noi descinderi sunt la această oră ale autorităților la sediile mai multor firme care au legătură cu mafia gunoaielor. Se desfășoară controale atât în București cat și în alte locații din țară. În urma dezvăluirilor Realitatea Plus, în cadrul companiei Sterileco au fost găsite de către autorități tone de deșeuri periculoase provenite din spitale, transportate și depozitate necorespunzător. 
Caz de înșelăciune cu criptomonede și spălare de bani: prejudiciul se ridică la milioane de euro
Caz de înșelăciune cu criptomonede și spălare de bani: prejudiciul se ridică la milioane de euro
În data de 8 august, șase percheziții sunt în desfășurare în București și județul Bacău, într-un caz de înșelăciune cu consecințe deosebit de grave și spălare de bani. Ancheta vizează o schemă frauduloasă legată de investiții false în criptomonede, care pretindeau profituri substanțiale. Prejudiciul estimat în acest caz ajunge la aproximativ 1,5 milioane de dolari și 1,8 milioane de euro.
Protecție pentru MAFIA GUNOAIELOR: legături la nivel înalt. Populația, în pericol, mafioții fac AVERI din deșeuri
Protecție pentru MAFIA GUNOAIELOR: legături la nivel înalt. Populația, în pericol, mafioții fac AVERI din deșeuri
Bombă biologică descoperită la câțiva kilometri de Capitală! În urma dezvăluirilor Realitatea Plus, în cadrul companiei Sterileco au fost găsite de către autorități tone de deșeuri periculoase provenite din spitale, transportate și depozitate necorespunzător. Reprezentanții firmei nu au putut să justifice deșeurile și nici să le prezinte documentelor comisarilor de la garda de mediu.
Consilierul lui Rafila, declarații-șoc despre cazul Pantelimon: Secțiile NU sunt „saloane de paliație”
Consilierul lui Rafila, declarații-șoc despre cazul Pantelimon: Secțiile NU sunt „saloane de paliație”
Derapaj de proporții în scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon făcut de Gabriel Diaconu, consilierul onorific al ministrului Rafila. Acesta susține pe rețelele de socializare că Secțiile ATI din spitale nu sunt  „saloane de paliație”. Mai mult, psihiatrul pune în discuție ideea că în anumite situații poate fi justificată decizia unui medic de a întrerupe medicația care menține în viață un pacient aflat în stare foarte gravă pentru a face loc altui pacient. 
Criză la Spitalul Sf. Pantelimon după ce medicii își dau demisia pe capete
Criză la Spitalul Sf. Pantelimon după ce medicii își dau demisia pe capete. Ministrul Sănătății, decizie de ultimă oră
Spitalul Sf. Pantelimon se confruntă cu o criză profundă, pe fondul demisiilor în lanț ale medicilor, care pun sub semnul întrebării funcționarea unității medicale și asigurarea asistenței de specialitate pentru pacienți. Confruntat  cu această situție, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a luat o decizie de ultimă oră pentru a încerca să stabilizeze situația.
Alfred Bulai
Dosar hărțuire sexuală. Probele procurorilor împotriva lui Alfred Bulai: STENOGRAME incendiare din discuțiile cu studentele
Au început audierile maraton în cazul sociologului Alfred Bulai. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au stat de vorbă cu victimele care au depus plângere împotriva profesorului acuzat de hărțuire sexuală. Dacă se va dovedi că este vinovat, sociologul acuzat de folosirea funcției în scop sexual, riscă să petreacă în spatele gratiilor cel mult 3 ani. Alfred Bulai a fost dat afară din SNSPA. Între timp, polițiștii i-au chemat la audieri și pe colegii profesorului. 
Fosta șefă a Casei de Pensii, lămurii de ultimă oră
Fosta șefă a Casei de Pensii, lămuriri de ultimă oră: Cum se face calculul noii pensii - la ce trebuie să fie atenți seniorii când primesc pensia
Fosta șefă a Casei de Pensii a prezentat în exclusivitate la Realitatea PLUS modul în care se face calculul noii pensii. Doina Pârcălabu anunță cei 5 milioane de pensionari că vor afla din deciziile ce urmează să ajungă cum li s-a făcut recalcularea și cum se pot asigura dacă le-au fost calculate corect. În caz contrar, românii pot depune contestații. 
Medicii de la ATI Sf. Pantelimon și-au depus demisia
REVOLTĂ pe "secția morții" de la Sfântul Pantelimon! Medicii de la ATI și-au depus DEMISIA, după ancheta uriașă în cazul morților suspecte
Scandal uriaș la Spitalul Pantelimon din Capitală după ce două doctorițe au fost reținute și acuzate de omor cu premeditare. Echipa medicală de la ATI se revoltă și demisionează din gărzi, pentru că susține nevinovăția celor două colege. Între timp, procurorii dau detalii despre modul în care cele doua ar fi redus doza de noradrenalina. Procurorii au indicii clare, iar acum ministrul Sănătății a cerut demisia conducerii unității medicale. Șocant este că în aprilie toate anchetele deschise de Minister, Spital și Colegiul Medicilor au avut același rezultat: nu au existat abateri! Astăzi, cele trei cadre medicale sunt aduse la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.