Articolele din categoria ACTUAL:

EXCLUSIV: Deșeuri biologice, îngropate lângă București! Controale în 3 județe după dezvăluirile Realitatea PLUS
EXCLUSIV: Deșeuri biologice, îngropate lângă București! Controale în 3 județe după dezvăluirile Realitatea PLUS
Mafia gunoaielor are încrengături la cel mai înalt nivel! Conform unor surse, pe un teren din Jilava se află îngropate deșeuri medicale. Firma care se ocupă de neutralizarea gunoaielor periculoase nu mai respectă nicio regulă. Munți de deșeuri medicale se ridică lângă casele oamenilor, iar totul se desfășoară sub ochii autorităților. Avem imagini din dronă cu depozitul din Jilava al companiei Sterileco, aceeași companie care gestionează și punctul de lucru din Chiajna, unde jurnaliștii Realitatea PLUS au descoperit tone de deșeuri periculoase provenite din spitale, transportate și depozitate necorespunzător. 
Protagonistul scandalului de la metrou, de joi seara, membru #rezist! Incidentul NU a fost singular: detalii uluitoare
Protagonistul scandalului de la metrou, de joi seara, membru #rezist! Incidentul NU a fost singular: detalii uluitoare
Scene de groază la metrou. Un călător s-a urcat pe tren și s-a îmbrâncit cu polițistul care încerca să-l dea jos înainte de a recurge la un gest extrem. Potrivit unor surse, individul ar fi membru al USR și ar fi recurs la această faptă după ce a pierdut bani la jocurile de noroc. Un alt bărbat, prieten cu scandalagiul rezist, a pulverizat substanțe periculoase printre călători în altă stație de metrou, iar motivul ar fi fost același. Ambii au fost reținuți de poliție. Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 
Anchetă de amploare la spitalul groazei din București: filmul celor mai recente evenimente
Anchetă de amploare la spitalul groazei din București: filmul celor mai recente evenimente
Cele doua doctorite acuzate ca s-au jucat de-a Dumnezeu rămân după gratii. Doctorițele care ar fi decis cine trăiește și cine moare au fost arestate preventiv pentru 30 de zile, după ce au apărut probe solide care le acuza. Toate acestea în timp ce asistenta care a mințit pentru ele a fost lăsată să plece acasă după audieri. Între timp, premierul Marcel Ciolacu a anunțat că e dispus să-l demită pe ministrul Sănătății dacă apar noi probe. 
Cine sunt marinarii morți în incendiul de pe nava care a luat foc în Portul Midia. Anchetă de proporții /Captură video
Cine sunt marinarii morți în incendiul devastator de pe nava care a luat foc în Portul Midia. Anchetă de proporții
Este anchetă de proporții în urma tragediei din portul Midia unde patru marinari români au murit arși de vii după ce un incendiu puternic a izbucnit pe nava în care se aflau. Din primele informații, vaporul se afla în reparații, iar marinarii lucrau în camera motoarelor. La fața locului au intervenit de urgență mai multe echipaje de pompieri și medici. Atenție, vă avertizăm că urmează informații și imagini cu un puternic impact emoțional. 
Pe vremea romanilor era considerat cel mai bun afrodiziac.  Te scapă de răul de mișcare și de balonare. Îl găsești în toate magazinele alimentare
Pe vremea romanilor era considerat cel mai bun afrodiziac. Te scapă de răul de mișcare și de balonare. Îl găsești în toate magazinele alimentare
Pe vremea romanilor era considerat cel mai bun afrodiziac. Se găsesște în toate magazinele alimentare și are numeroase beneficii. Este vorba despre ghimbir, rizomul care a căpătat notorietate în ultimii ani și în țara noastră. Despre multitudinea sa de utilizări s-a tot auzit, astfel a câștigat popularitate atât pe plan gastronomic, cât și medicinal. Iată câte beneficii are.
Sfantul Apostol Matia
Sărbătoare 9 august. Zi de o importanță deosebită în calendarul ortodox: un mare sfânt este cinstit de credincioși
Sfantul Matia este cinstit pe 9 august. Sfantul Matia a fost ales in randul celor doisprezece Apostoli, in locul lui Iuda Iscarioteanul, prin tragere la sorti. Sfantul Evanghelist Luca ne relateaza acest episod in Faptele Apostolilor: "si au pus inainte pe doi: pe Iosif, numit Barsaba, zis si Iustus, si pe Matia. Si, rugandu-se, au zis: "Tu, Doamne, Care cunosti inimile tuturor, arata pe care dintre acestia doi l-ai ales sa ia locul acestei slujiri si al apostoliei din care a cazut Iuda, ca sa mearga in locul lui. Si au tras la sorti; si sortul a cazut pe Matia; si el s-a randuit impreuna cu cei unsprezece apostoli“ (Fapte 1:23-26).
Noah Lyles a fost scos din stadion în scaunul cu rotile. Foto/Profimedia
Testat pozitiv la Covid, atletul american Noah Lyles a concurat în finala la 200 de metri și a câștigat bronzul. La sfârșit s-a prăbușit VIDEO
Atletul american Noah Lyles, campion olimpic la 100 de metri, a concurat și în finala probei de 200 de metri. Acesta a ieșit pe locul 3, iar la finalul cursei s-a prăbușit e pistă. Sportivul a fost scos din stadion în scaun cu rotile. Imediat după, Federația Americană de Atletism a transmis oficial că Noah Lyles a iești pozitiv la testul Covid.
Dosarul morților suspecte de la Spitalul Pantelimon. Planul îngrozitor al medicilor, explicat de procuror
Dosarul morților suspecte de la Spitalul Pantelimon. Planul îngrozitor al medicilor, explicat de procuror
Mărturii cutremurătoare vin chiar de la procurorul care se ocupă de cazul șocant de la Spitalul Groazei din București. Procurorul care anchetează scandalul de la Spitalul Pantelimon prezintă în exclusivitate detalii înfiorătoare despre cum acționau doctorițele acuzate de omor calificat și tentativă de omor calificat. Se pare că medicii reduceau intenționat doza de noradrenalină din injectomate, însă asistentele ar fi încercat să suplinească doza prin perfuzii trecând peste ordinele doctorițelor. Anchetatorii vorbesc despre un plan bine pus la punct. Mai mult, aceștia spun că există și martori care nu vor să spună adevărul, deși dovezile îi incriminează.