Articolele din categoria ACTUAL:

Accident rutier grav în Teleorman: un bărbat a murit, alte două persoane rănite
Accident rutier grav în Teleorman: un bărbat a murit, alte două persoane rănite! FOTO
Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi pe Drumul European E70, între localitățile Roșiori de Vede și Peretu, în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, trei persoane au fost rănite, dintre care una a rămas încarcerată. La fața locului au intervenit de urgență echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Teleorman, inclusiv o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și trei ambulanțe SAJ.
De ce este bine să consumi ceai verde. Beneficii despre care nu știai
De ce este bine să consumi ceai verde. Beneficii despre care nu știai
Consumul de ceai verde aduce numeroase beneficii sănătății și este un adevărat elixir pentru oricine îl consumă în mod frecvent. Conferă protecție organismului, atât internă, cât și externă și luptă cu kilogramele în plus. Iată ce alte beneficii are pentru sănătate.Dar, pe lângă aceste beneficii, consumul ceaiului verde chinezesc mai are și altele, fiind considerat de către popoarele asiatice un adevărat panaceu universal. La nivel mondial este considerată ca fiind cea mai sănătoasă băutură.
Liviu Dragnea/ Arhivă foto
Reacția lui Liviu Dragnea după perchezițiile de la Casa de Comerț Unirea. Daea tace: prejudiciu uriaș din bani publici, anchetă uriașă a DNA
Percheziții de amploare în toată țara la sediile Casei Române de Comerț Unirea, companie înființată de Liviu Dragnea și fostul ministru al Agriculturii Petre Daea. Procurorii vizează un prejudiciu de peste 40 de milioane de lei. Printre altele, există suspiciuni de abuz în serviciu care sunt cercetate de Direcția Națională Anticorupție. Într-un mesaj transmis redacției Realitatea PLUS, Liviu Dragnea susține, însă, că a înființat compania în interesul fermierilor și că neregulile ar fi apărut începând cu 2019, când el a fost condamnat. De asemenea, fostul ministru al Agriculturii a fost contactat de jurnaliști, însă, până la această oră nu a răspuns. 
Sfintii Mucenici Evlampie si Evlampia; Sfantul Ambrozie de la Optina
Sărbătoare 10 octombrie. Mari sfinți ai ortodoxiei, prăznuiți astăzi în calendar. Zi cu însemnătate deosebită
Sfantul Ambrozie de la Optina este cinstit pe 10 octombrie. Sfantul Ambrozie de la Optina este unul dintre cei mai renumiti sfinti pe care i-a dat lumii pamantul sfintit din Manastirea Optina. Nascut in data de 21 noiembrie 1812, intr-o localitate din regiunea Tambov, si trecut la cele vesnice in ziua de 10 octombrie 1891, acest cuvios parinte a fost canonizat in anul 1988, desi ucenicii sai l-au cinstit inca din ziua trecerii sale la cele vesnice.
A câștigat oficial titlul de „Cea mai bună prăjitură din lume”
A câștigat oficial titlul de „Cea mai bună prăjitură din lume”. Rețeta pentru desertul din cocos şi banană care a impresionat cel mai exigent juriu
Reţeta de prăjitură cu cocos şi banană a câştigat concursul naţional de patiserie din Norvegia în urmă cu câţiva ani, dar are toate şansele să devină şi desertul tău preferat. Contrastul de texturi creat de frişcă şi stratul de bezea este un alt aspect care îţi va încânta simţurile, însă cel mai mare avantaj este că nici măcar nu ai nevoie de prea multă experienţă în bucătărie pentru a o realiza.
Horoscopul zilei, joi, 10 octombrie 2024
Horoscopul zilei, joi, 10 octombrie 2024. Zi bună pentru a schimba planurile care nu funcționează. Trei zodii vor fi răsfățatele astrelor
În această zi de joi, 10 octombrie 2024, astrele ne îndeamnă să ne reevaluăm planurile și să facem ajustările necesare acolo unde lucrurile nu decurg conform așteptărilor. Este un moment prielnic pentru reflecție și schimbare, oferindu-ne oportunitatea de a renunța la ceea ce nu mai servește scopurilor noastre. Trei zodii vor experimenta o influență deosebită din partea astrelor, beneficiind de energii pozitive care le vor sprijini în demersurile lor. 
Portalul 10/10 deschide calea unui nou început
Portalul 10/10 deschide calea unui nou început. Care este șansa ta, conform numerologiei
Pe 10 octombrie, Portalul 10/10 se deschide, marcând începutul unei perioade de transformare profundă și de oportunități nelimitate. Această zi este încadrată sub semnul puterii numerologice a numărului 10, o cifră ce simbolizează începutul unui nou ciclu și manifestarea dorințelor noastre cele mai profunde. Elementele sale – numărul 1, care reflectă spiritul de lider și inițiativa, și zero, care amplifică și completează energia, îmbie la explorare și la descoperirea potențialului nelimitat în interiorul nostru.
Liberalii par deciși să rupă orice relație cu PSD
Liberalii au pus tunurile pe Ciolacu și pe PSD în sedința de la Vila Lac: Să găsim o soluție ca PSD să plece de la guvernare
Liberalii s-au reunit, miercuri seară, la Vila Lac, pentru a discuta despre strategia politică şi de campanie, în contextul tensiunilor cu PSD, la discuţii urmând să participe liderii de organizații care vin în Capitală pentru şedinţa Biroului Politic Naţional de joi. Declarațiile făcute la intrare de o serie de lideri marcanți sugerează că liberalii nu vor mai accepta jumătăți de măsură.