Articolele din categoria ACTUAL:

Război între medici după scandalul de la spitalul Pantelimon! Unii doctori spun că sunt persecutați de televiziuni
Culisele Statului Paralel. Război între medici după scandalul de la spitalul Pantelimon! Unii doctori spun că sunt persecutați de televiziuni
Colegiul medicilor, condus de către Daniel Coriu, a lansat un atac virulent la adresa medicilor legiștii care au stabilit că pacientul de la Spitalul Sfântul Pantelion a fost omorât de către cele două doctorițe de la ATI. Colegiul Medicilor consideră că legiștii, prin punctul de vedere trimis procurorilor, au încălcat în mod grav drepturile medicilor inculpați la un proces echitabil, cu nerespectarea prezumției de nevinovăție.
Nereguli GRAVE, descoperite la Pantelimon. Stupefiante lăsate la liber în spital! Raport OFICIAL
Nereguli GRAVE, descoperite la Pantelimon. Stupefiante lăsate la liber în spital! Raport OFICIAL
La Spitalul Sfântul Pantelimon medicamentele din categoria stupefiantelor, precum morfina, codeina sau anestezicele, riscă să ajungă pe mâna oricui. Această concluzie apare într-un raport de control, din aprilie 2024. Directorul de Îngrijiri Medicale de la aceea dată, Camelia Stamatoiu a făcut un control pe secția ATI și a depistat mari nereguli pe care le-a transmis conducerii unității medicale, scriu jurnaliștii de la Cetățeanul.net. 
Sorin Grindeanu, sub tirul întrebărilor Ancăi Alexandrescu
Sorin Grindeanu, sub tirul întrebărilor Ancăi Alexandrescu. Ce se va întâmpla cu Podul de la Brăila și cum se va rezolva dezastrul de la Tarom
În cadrul emisiunii „Culisele Statului Paralel”, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, s-a aflat sub tirul întrebărilor incisive ale Ancăi Alexandrescu, care au vizat aspecte critice ale infrastructurii românești. Unul dintre subiectele centrale a fost controversatul Pod de la Brăila, care a fost în centrul unui val de scandaluri, ridicând semne de întrebare asupra durabilității sale.
Reciclarea la sat: O provocare pentru oameni. Magazinele vor bani în plus, dar nu primesc ambalajele
Reciclarea la sat: O provocare pentru oameni. Magazinele vor bani în plus, dar nu primesc ambalajele
În timp ce în orașe programul de returnare a ambalajelor, marcat de sigla Sistemului de Garanție-Returnare (SGR), pare să funcționeze fără probleme, în satele din România lucrurile sunt departe de a fi ideale. În localitățile rurale, multe dintre persoanele care doresc să își recupereze garanția de 50 de bani pentru ambalaje se confruntă cu refuzul comercianților de a le returna banii, ceea ce duce la o acumulare masivă de PET-uri și doze reciclabile abandonate.
Imaginea care te atrage îți spune ce se va întâmpla toamna aceasta în viața ta
Imaginea care te atrage îți spune ce se va întâmpla toamna aceasta în viața ta. Testul menit să descifreze mesajele subconștientului
Toamna se apropie cu pași repezi, aducând cu sine nu doar splendoarea culorilor și răcoarea aerului, ci și ocazia perfectă de a reflecta asupra transformărilor interioare. În acest context, psihologii ne invită să explorăm un test fascinant care ne promite să descifreze mesajele subtile ale subconștientului nostru. Imaginea care ne atrage în mod special poate dezvălui indicii importante despre ceea ce ne așteaptă în această toamnă, în viața personală și emoțională. Prin interpretarea alegerilor noastre vizuale, putem obține o mai bună înțelegere a dorințelor, temerilor și aspirațiilor care ne definesc, pregătindu-ne astfel pentru provocările și oportunitățile ce urmează
Verdictul unui avocat în cazul eliberării doctorițelor „cu coasa” de la spitalul Pantelimon
Avocat, despre eliberarea doctorițelor „cu coasa” de la spitalul Pantelimon: „Aduceți-vă aminte Padina. Omor ca la carte, și totuși judecătorii le-au dat drumul”
Decizia Curții de Apel București de a pune în libertate cele două doctorițe de la Spitalul Pantelimon, Maria Miron și Mirela Păius, acuzate de omor calificat, a stârnit un val de controverse în rândul opiniei publice. Cele două, dintre care una este cunoscută sub porecla de "doamna cu coasa", se află acum în afara arestului, având posibilitatea de a se întoarce oricând la activitatea profesională.
Atenție, șoferi! Autostrada Soarelui luată în vizor cu ajutorul dronelor de polițiștii rutieri
Atenție, șoferi! Autostrada Soarelui luată în vizor cu ajutorul dronelor de polițiștii rutieri
Traficul spre litoralul românesc devine din ce în ce mai intens pe măsură ce vara avansează, iar dorința de a ajunge mai repede la mare îi determină pe unii șoferi să încalce regulile de circulație. Recent, mai mulți conducători auto au fost surprinși circulând pe banda de urgență a Autostrăzii Soarelui, încercând să evite coloanele de mașini și să-și scurteze drumul. Aceștia nu au scăpat însă neobservați, deoarece polițiștii au folosit drone pentru a supraveghea traficul din aer, reușind astfel să identifice și să sancționeze șoferii indisciplinați.