Articolele din categoria ACTUAL:

Averea Ioanei Timofte, instrainata
Ioana Timofte, nepoata fostului șef SRI, și-a pus averea pe numele rudelor ca să scape de sechestrul DIICOT
Ioana Timofte, nepoata fostului șef al SRI Radu Timofte, și-a înstrăinat aproape toată averea, chiar înainte să fie anchetată de procurorii anti-mafia. Aceasta a donat mamei un apartament de lux din Capitală, care este evaluat la peste 500 de mii de euro. Ioana Timofte a donat mamei și alte două case și două terenuri intravilane. Ioana Timofte a fost diectoare generală a Companiei Naționale pentru Controlul Cazanelor și câștiga peste 28 de mii de lei lunar. Anul acesta Timofte a fost pusă sub acuzare pentru constituire grup infracțional organizat într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro. 
La un pas de o nouă tragedie Colectiv: club incendiat la Costinești de un bărbat - A fost prins după ce a fost dat în urmărire generală Video
La un pas de o nouă tragedie Colectiv: club incendiat la Costinești de un bărbat - A fost prins după ce a fost dat în urmărire generală
La un pas de o nouă tragedie Colectiv! S-a întâmplat pe Litoral, în stațiunea Costinești. O persoană necunoscută a dat foc unui club stârnind panică printre sute de oameni. Bărbatul căutat de Poliție și dat în urmărire generală a fost prins. Înainte, oamenii legii au făcut publice semnalmentele acestuia. În plus, a fost oferită și o recompensă pentru găsirea lui. 
Fund de lemn murdar
Cum se curăță corect tocătorul de lemn - Dacă nu faci asta corect riști adevărate probleme de sănătate
Tocătorul de lemn este unul dintre cele mai folosite obiecte în bucătăria fiecărui gospodar, fiind de mare ajutor în pregătirea alimentelor. Cu toate acestea, puțini sunt conștienți că tocătorul poate deveni un adevărat focar de bacterii dacă nu este curățat corespunzător. De la reziduurile de alimente la creșterea bacteriilor, neatenția față de igiena acestui obiect poate duce la probleme de sănătate grave. Descoperă în acest articol cum să-l cureți corect pentru a asigura siguranța alimentară și sănătatea ta și a familiei tale.
Rovinieta
Rovineta se schimbă - Câți bani va costa noua taxă și când intră în vigoare
Din 2026, se vor schimba regulile pentru taxarea utilizării rețelei de drumuri publice din România. Rovinieta va fi împărțită în două taxe diferite, în funcție de tipul și greutatea vehiculului. De asemenea, se vor modifica și criteriile de stabilire a valorii rovinietei, precum și perioada pe care o poți achiziționa. În acest articol, îți vom explica ce trebuie să știi despre noua rovinietă și cum te va afecta ca șofer.
Agenți de poliție, acuzați de rasism și violență. Incident șocant, într-un parc din București / Foto: Inquam Photos
Agenți de la poliția locală, acuzați de rasism și violență. Incident șocant, într-un parc din București - FOTO
Imagini halucinante au fost surprinse în Sectorul 2 al Capitalei. Mai multe peroane au fost jignite și lovite de polițiști locali. Totul ar fi început de la refuzul oamenilor de a se legitima în fața oamenilor legii. Martorii povestesc că un bărbat a fost încătușat în fața soției și a copiilor și bătut cu bestialitate în mașina poliției locale. Atenție, imaginile sunt șocante și vă pot afecta emoțional!
Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Războiul din Ucraina - Ziua 517 - Președintele Zelenski anunță că țara sa este pregătită să adere la UE, în timp ce Rusia continuă agresiunea
Situația din Ucraina este una tensionată și periculoasă, pe fondul conflictului armat dintre forțele guvernamentale și separatiștii pro-ruși din estul țării. Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat că țara sa este „pe deplin pregătită” să înceapă discuțiile privind aderarea la Uniunea Europeană, în timp ce Rusia își consolidează prezența militară la granița cu Ucraina. 
Sarbatoare 25 iulie
Sărbătoare 25 iulie - Cruce cu negru in calendarul ortodox - Zi cu insemnătate deosebită pentru credincioși
Astăzi, 25 iulie 2023, Biserica Ortodoxă sărbătorește pe Sfântul Mucenic Ermil și pe Sfântul Mucenic Stratonic, doi martiri din secolul al III-lea, care au mărturisit credința în Hristos în timpul persecuțiilor împăratului Maximian. În acest articol, vă vom prezenta viața și minunile acestor doi sfinți, precum și semnificația și tradițiile legate de această sărbătoare.