Articolele din categoria ACTUAL:

Cum te răcorești pe caniculă fără aer condiționat. Cele mai bune trucuri dovedite științific
Cum te răcorești pe caniculă fără aer condiționat. Cele mai bune trucuri dovedite științific
Când temperaturile ating praguri sufocante, îți vine să te așezi în fața aerului condiționat și să rămâi acolo până trece canicula. Însă știm cu toții că nu este o decizie prea bună pentru sănătate și în plus nu ai oriunde acces la aer condiționat. Există unele trucuri dovedite științific care te ajută să faci față căldurii excesive. Iată cum să te răcorești pe caniculă:
Ce se întâmplă cu creierul tău dacă bei o jumătate de pahar de suc de cartofi cruzi
Ce se întâmplă cu creierul tău dacă bei o jumătate de pahar de suc de cartofi cruzi. Medicii, uimiți de efect
Originar de pe pământ american, cartoful a ajuns în Europa prin intermediul ostaşilor spanioli şi în urma diferitelor expediţii făcute de botanişti şi geografi, fiind considerat la început o curiozitate a lumii vegetale. De altfel, în unele ţări europene (Germania, Elveţia şi Austria), prima dată cartoful a fost introdus în colecţiile unor grădini botanice. În Anglia şi mai ales în Irlanda, considerată azi „patria cartofului”, acesta a ajuns la sfârşitul secolului al XVI-lea.
Raed Arafat, avertisment pentru românii care vor să plece în Grecia Exclusiv
Raed Arafat, avertisment pentru românii care vor să plece în Grecia: Să-și AMÂNE vacanțele! Sunt evacuări masive în Rhodos, urmează Corfu
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență i-a avertizat pe români să NU mai plece în Grecia, în zonele afectate de incendii. Secretarul de stat în MAI spune că evacuările din Rhodos au loc în fiecare minut, iar insula este complet impracticabilă pentru turiști. Incendiile ar putea lua amploare și în Corfu. Despre canicula din țară, Raed Arafat a anunțat că nu va fi convocat un Comandament de urgență pentru că deciziile au fost transmise la nivel local.
Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea
Gabriela Firea va candida independent la Primăria Capitalei în 2024 / Dorin Iacob: „Șansa sa este reală. Este reperul pentru Capitală”
Gabriela Firea va candida independent la primăria Capitalei la alegerile locale de anul viitor, potrivit unor surse politice Realitatea PLUS. În urmă cu peste o săptămână, PUSL a anunțat că o susține pe Gabriela Firea la Primăria Generală a Capitalei pentru 2024. Analistul politic Dorin Iacob susține că șansele fostului ministru al Familiei sunt mari pentru a câștiga încă un mandat la Primăria Bucureștiului, la anul.
Noile TAXE pentru români duc la scântei în Coaliție: Condițiile liberalilor pentru cheltuieli reduse la stat - Avertismentul lui Nicolae Ciucă Video
Noile TAXE pentru români duc la scântei în Coaliție: Condițiile liberalilor pentru cheltuieli reduse la stat - Avertismentul lui Nicolae Ciucă
Este scandal uriaș în coaliție. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă discută astăzi despre noile taxe pentru români. Totul în contexul în care guvernul ar putea adopta ordonanța cu noile măsuri fiscale în cursul acestei săptămâni. Mai mult, în timp ce social-democrații vor supraimpozitarea companiilor dar și eliminarea scutirilor de taxe pentru milioane de români, liberalii vor o reducere a aparatului bugetar, relatează Realitatea PLUS.