Articolele din categoria ACTUAL:

Crima de la Mangalia - Verișoara fetei omorâte: „Cred că ucigașa s-a drogat și au apucat-o crizele”
Crima de la Mangalia - Verișoara fetei omorâte: „Cred că ucigașa s-a drogat și au apucat-o crizele”
Criminala de la Mangalia care și-a ucis prietena de 18 ani a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, iar puzzle-ul tragediei este refăcut pas cu pas de anchetatori. Se pare că atunci când a ajuns în parc, tânăra a fost întrebată de taximetrist ce are în geamantan și a susținut că are mai multe cărți cumpărate de pe litoral. Anchetatorii au descoperit în telefonul Alinei, tânăra omorâtă cu sânge rece, și un schimb de mesaje între ea și iubitul ei, chiar în dimineața crimei. Apropiații fetei spun, însă, că mesajele ar fi fost trimise de prietena ei cea mai bună, cea care a ucis-o și încerca astfel să își acopere fapta. Atenție, urmează informații cu un puternic impact emoțional. 
Autotren încărcat cu 20 tone de azotat de amoniu, lovit de o locomotivă
Explozie devastatoare, evitată în ultima clipă! Autotren încărcat cu 20 tone de azotat de amoniu, lovit de o locomotivă
Astăzi, în jurul orei 15, autoritățile au fost solicitate să intervină urgent la locul unui accident feroviar între localitățile Becicherecu Mic și Dudeștii Noi. Accidentul a implicat o locomotivă și un autotren, iar în urma impactului, autotrenul s-a răsturnat. Situația a prezentat un pericol crescut din cauza faptului că autotrenul era încărcat cu aproximativ 20 tone de azotat de amoniu 16% și pentauxido de fosfor 20%.
Popularitatea artistului a explodat după scandal
Agitație în Partida Romilor, după ce Gheboasă a anunțat că vrea în politică
Noi controverse după prestația cântărețului Gheboasă de la UNTOLD. De data aceasta, în scenă intră și Partida Rromilor. După ce a ajuns în atenția publică, Trapperul spune că ar vrea să devină președintele formațiunii politice. Reprezentanții partidului au rereacționat și au spus că pentru acest lucru e nevoie de multe alte calități. Îl invită însă pe Gheboasă la concerte caritabile pentru copii. 
NEPOTISM pe bani publici menținut de șefa Institutului Regional Oncologic Iași - Darul soacrei pentru noră: Salariu de 10.000 de lei
NEPOTISM pe bani publici menținut de șefa Institutului Regional Oncologic Iași - Darul soacrei pentru noră: Salariu de 10.000 de lei
Acuzații grave aduse managerului Institutului Oncologic Iași. Mirela Grosu și-ar fi angajat nora la departamentul de relații publice în instituția condusă de ea și îi dă un salariu de 10.000 de lei pe lună. În acest timp, asistentele medicale primesc puțin peste 3.000 de lei. Managerul nu s-a uitat la bani când vine vorba de relația cu publicul, mai ales că nora sa a fost angajată pe acestă poziție în urmă cu doi ani, relatează Realitatea PLUS. 
Calea ferată - imagine de arhivă
Ușa de acces a vagonului unui tren care circula pe ruta Cluj-București Nord, smulsă de un utilaj feroviar! Nou incident pe calea ferată
Nici o zi fără un nou incident pe calea ferată! Ușa de acces a ultimului vagon din compunerea trenului IR 1836 Cluj Napoca – București Nord a fost agățată și smulsă de un utilaj feroviar care lucra la infrastructura feroviară, la ieșire din stația Barabant (județul Cluj). Trenul a cărui ușă a fost smulsă circula pe linia alăturată. Incidentul s-a petrecut marți, în jurul orei prânzului.