Articolele din categoria ACTUAL:

Poliție - imagine arhivă
Bărbat urmărit în trafic după ce a refuzat să oprească la semnal! Ce au descoperit oamenii legii în mașina sa
Scene rupte parcă din fileme în traficul bucureștean încă de la primele ore ale dimineții. Un bărbat de 32 de ani a fost imobilizat de poliţiştii după ce a refuzat să oprească maşina pe o conducea, la semnul agenţilor rutieri, el fiind urmărit în trafic. Bărbatul a refuzat, de asemenea, să fie testat pentru consumul de alcool şi droguri, astfel că a fost dus la INML pentru prelevarea de mostre biologice. În maşina sa au fost găsite mai multe substanţe din categoria drogurilor de risc. Poliția a deschis dosar penal.
Suedia/ Profiemedia
Vremea extremă face ravagii în Suedia! MAE îi pune în gardă pe români - A fost emisă o atenționare de călătorie
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să se deplaseze în Suedia că autorităţile locale au emis coduri de vreme extremă, în perioada 9 - 11 august, în mai multe regiuni. Vorbim, astfel, despre un cod roșu de averse puternice și două coduri portocalii de inundații. Zilele trecute, un tren cu 100 de pasageri a deriat în Suedia după ce calea ferată a fost inundată de o ploaie torențială. 
 Zbor Eurowings - imagine cu notă sugestivă
Măsură disperată luată de o femeie cu o alergie severă la alune pentru a călători cu avionul la Londra - La ce gest a recurs și cât a costat-o toată "distracția"
O femeie cu o alergie severă la alune a fost nevoită să cumpere 48 de pachete de alune din avion, într-o încercare drastică de a se asigura că nimeni altcineva de la borul avionului nu le va deschide în timpul zborului. Toată "distracția" a costat-o 150 de lire (aproximativ 863.34 de lei), plus prețul biletului de avion. Femeia a trebuit să recurgă la această măsură deoarece compania aeriană cu care a călătorit a refuzat să nu vândă alune, deși asta i-ar fi pus viața în pericol pasagerei. 
Pastila pentru suflet
Pastila pentru suflet - 9 august - Pilda zilei: "La bine și la rău"
Rugăciunea zileiRugăciunea care îți aduce împăcare sufletească„Doamne Iisuse Hristoase, Dumnezeule Mântuitor, Protector şi Binefăcător al întregii lumi, Te rugăm linişteşte sufletele noastre zbuciumate, ca să ne putem ruga cu inima fierbinte! Te rugăm linişteşte vieţile noastre agitate, ca să ne putem bucura de ele! Te rugăm linişteşte minţile noastre pervertite, gândurile noastre bolnave şi luminează-ne, înţelepţeşte-ne, smereşte-ne, întăreşte-ne, dă-ne pace sufletească, răbdare şi ne îndeamnă pe toţi pe calea mântuirii şi a sfintei conlucrări cereşti! Dăruieşte-ne Doamne liniştea Ta Dumnezeiască, Pacea Ta, ca acoperământ pentru vremuri grele! Doamne Iisuse Hristoase, cu genunchii plecaţi ne închinăm Ţie, Îţi mulţumim pentru toate şi Te slăvim în inimile noastre: Slăvit să fii în veci, Doamne Dumnezeul nostru! Amin!”
Gheboasa
Legătura incredibilă dintre artistul Gheboasă și David Popovici - Ce au în comun cei doi idoli ai tinerilor din ziua de azi
Traperul Gheboasă face declarații incredibile după concertul de la Festivalul Untold. Acesta spune că este un creștin practicant și merge des la biserică, chiar dacă versurile melodiilor sale sunt pline de cuvinte obscene. Un alt model al tinerilor de astăzi, David Popovici, spune că a mers la preot după eșecul de la campionatele Mondiale din Japonia, unde nu a reușit să-și apere titlurile câștigate anul trecut. 
Razboi in Ucraina
Război în Ucraina - Ziua 532 - Munițiile cu dispersie furnizate de SUA spulberă pozițiile rusești. Zelenski, acuzații grave după atacul de la Pokrovsk - LIVE TEXT
Forțele ucrainene lansează o contraofensivă puternică împotriva infanteriei rusești, a vehiculelor și pozițiilor de artilerie ale Rusiei, creând o cale deschisă pentru avansarea forțelor terestre. Muniția cu dispersie s-a dovedit a fi extrem de eficientă în recentele lupte din regiunea Robotyne, din Zaporojie, conform sursei Kyiv Independent. Aceste bombe au cauzat pierderi semnificative în rândurile armatei ruse, forțând trupele invadatoare să se retragă în dezordine.