MENIU

Şedinţa Biroului permanent al Camerei Deputaţilor s-a suspendat din lipsă de cvorum

Şedinţa Biroului Permanent a Camerei Deputaţilor a fost amânată din lipsă de cvorum, potrivit preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, deşi mai mulţi membri ai Biroului se aflau pe holurile Parlamentului, aşteptând să înceapă şedinţa. Deputaţii social-democraţi nu s-au prezentat la şedinţă.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a ajuns în sala în care urma să se desfăşoare şedinţa conducerii Camerei cu câteva minute întârziere, astfel că mai mulţi membri ai Biroului aleseseră să aştepte pe holuri.

Anastase a suspendat şedinţa din lipsă de cvorum, deşi liberalii Bogdan Olteanu şi Mihai Voicu se aflau pe hol, la câţiva metri de sală, aşteptând să înceapă şedinţa, şi nimeni nu i-a chemat în sală. Bogdan Olteanu s-a declarat suprins de suspendarea şedinţei, în condiţiile în care el constatase că sunt suficienţi membri ai Biroului prezenţi pentru ca şedinţa să se desfăşoare în cvorum. Olteanu şi Mihai Voicu au spus că au trecut pe la sala de şedinţe, unde şi-au înregistrat prezenţa.

Cu cei doi membri ai PNL prezenţi în sală şedinţa de Birou Permanent s-ar fi aflat în cvorum. La şedinţă mai erau prezenţi şi vicepreşedinţii Daniela Popa şi Ioan Oltean, secretarii Valeriu Zgonea şi Sever Voinescu şi chestorul Seres Denes.

Mai multe articole despre:
Camera Deputaţilor Biroul Permanent