MENIU

Incendiu puternic la o casă din localitatea devastată de inundații

Incendiu puternic la o casă din localitatea devastată de inundații

Pe principiul „o nenorocire nu vine niciodată singură”, un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea Pechea, județul Galați, județ care a fost grav afectat de inundatiile din ultima perioadă.

Un incendiu puternic a izbucnit la o casă din comuna Pechea, localitate afectată de inundații

Toată mansarda casei a luat foc. Pompierii se aflau deja în localitate pentru a ajuta cu inundațiile care au devastat localitatea în ultimile zile. Aceștia au vazut fumul emanat de la incendiul la casa respectivă, și au intervenit de urgență.

Pompierii au fost nevoiți să spargă geamurile pentru a interveni în stingerea flăcărilor. Flăcările amenință să se extindă și să distrugă și acoperișul casei, motiv pentru care intervenția pompierilor este crucială. 

Din primele informații, incendiul ar fi izbucnit de la  priza nesupravegheată. Locatarii casei au fost evacuați, iar o femeie a avut un atac de paniă în momentul în care și-a văzut casa în flăcări. 

Pechea este cea mai afectată localitate din județul Galați. Aproximativ 1000 de pompieri se află în satele din județul Galați, puternic afectat de inundații.

Val de cutremure în România: Încă două seisme s-au produs sâmbătă dimineața. INFP anunță reluarea activității în țara noastră

Mai multe articole despre:
incendiu inundatii pompieri