MENIU

Mircea Rednic: "Nu are rost să vorbim de plecarea mea, vom discuta după meciul cu FC Argeş"

Foto: NewsIn

Mircea Rednic a declarat, duminică, după ce Dinamo a pierdut orice şansă la titlu, că nu ia momentan în calcul plecarea de la gruparea din Ştefan cel Mare, urmând să aibă o discuţie lămuritoare cu acţionarii imediat după ultima etapă, cu FC Argeş.

"Nu e uşor să vorbeşti după o înfrângere acasă. Când pierde echipa, toţi suntem vinovaţi, în frunte cu antrenorul. Braşovul ne-a dat o lecţie de ambiţie, de fotbal. Am avut o primă repriză mai slabă, nu ne-am creat nicio ocazie de a înscrie. În repriza a doua s-a schimbat cu intrarea lui Miranda, am avut trei ocazii clare. Daca am fi egalat, alta ar fi fost soarta jocului. A fost o înfrângere care nu trebuia să vină. A fost o lipsă de ambiţie într-un meci aşa de important. O echipă care vrea să ia campionatul trebuie să aiba o apărare foarte bună, iar noi nu am avut în acest retur. Am avut probleme la fiecare etapă, cu jucători accidentaţi şi suspendaţi. Astăzi mă uitam pe bancă şi vedeam că nu am ce să bag", a declarat  Mircea Rednic.

Rednic a mai spus că aşteaptă şi etapa viitoare pentru a trage linie şi a vedea ce se va întâmpla, dar şi că acţionarii au dreptate să fie nemulţumiţi.

"Mai avem un meci şi apoi vom vedea ce va fi, vom trage linie. Îi înţeleg pe acţionari pentru că au investit şi e normal să fie nemulţumiţi. Nu are rost să vorbim de plecarea mea, vom discuta după meciul cu FC Argeş. Mai sunt 10 zile până atunci şi vom trage o linie după. E normal să aibă loc o şedinţă, dar eu mai am contract cu Dinamo pe încă un an şi nu vreau să vorbesc despre aşa ceva momentan", a mai spus Rednic.

Dinamo a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, scor 0-2, de FC Braşov, şi nu mai are nicio şansă la titlu ca urmare a succesului obţinut de rivala Unirea Urziceni în deplasarea de la Timişoara. 

Mai multe articole despre:
Liga I Dinamo Mircea Rednic etapa a 33-a