MENIU

Fabbiani, la regim cu şniţele şi ravioli

Foto: NewsIn

Atacantul Christian Fabbiani, aflat sub contract cu CFR Cluj, dar care evoluează la River Plate, în campionatul Argentinei, stabileşte un nou trend culinar în ţara sa natală, datorită mâncărurilor speciale pe care mama sa, bucătăreasă de meserie, i le găteşte pentru a-l ajuta să capete o siluetă mai puţin rubensiană.

"Căpcăunul" cântăreşte 102 kilograme, la o înălţime de 1,89 metri, iar mama sa, Mirtha Machuca,i-a alcătuit un regim pentru a-l ajuta să slăbească. Printre felurile de mâncare preferate de atacant se numără câteva care au primit şi nume sugestive: "şniţelul a la Fabbiani", "ravioli a la Căpcăun", găluşte din cartofi "pericol de gol" sau un sos de roşii îmbogăţit cu condimente exotice. Reţetele au fost promovate în Argentina chiar şi prin intermediul Internetului.

Staff-ul tehnic al formaţiei River Plate i-a recomandat lui Fabbiani să ajungă la 93 de kilograme. Jucătorul a spus că la Newell's Old Boys a jucat având chiar şi 97 de kilograme şi că ar putea ajunge la această greutate în doar o săptămână, ceea ce, însă, nu s-a întâmplat.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj River Plate regim