MENIU

Un nou scandal la CFR Cluj! Clubul a fost dat în judecată: „Aroganți și lipsiți de respect”

Sorin Oncică (46 de ani), fost jucător și antrenor la juniorii CFR-ului, a câștigat în primă instanță procesul pe care l-a intentat clubului din Gruia, după ce a fost destituit din funcție.

Oncică și-a cerut în instanță drepturile salariale pentru perioada februarie-iulie 2019, când a activat ca antrenor la Centrul de copii și juniori.

„Nu e o sumă imensă, dar pentru mine contează onoarea. E vorba de respect, nu de bani. Și am demarat încă un proces, să îmi recuperez salariile inclusiv pe 2020. Am contract pe durată nedeterminată, încă în vigoare, dar nu m-au lăsat să muncesc. Acționarul principal, Marian Băgăcean, dar și clubul m-au tratat cu o aroganță incredibilă! Acum o să plătească mult mai mult!

Între timp îmi luaseră echipa, au pus un alt antrenor și au lăsat lucrurile așa. Au crezut că o să cedez și o să plec așa, în liniște. Eu tot îi notificam, să îmi dea echipă, să antrenez, că am contract, însă ei o tot lălăiau. Așa că în martie 2019 am depus memoriu la FRF”, a spus Sorin Oncică, pentru Gazeta Sporturilor.

Oficialii CFR-ului au încercat să-și cumpere liniștea, însă Oncică i-a refuzat și a mers mai departe cu procesul pe care îl pornise în civil.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.