MENIU

TRANSFORMARE incredibilă. O campioană la gimnastică ascunde o poveste INCREDIBILĂ

<p>Ana Porgras</p>

Una dintre cele mai bine cotate gimnaste din istoria recenta a gimnasticii, considerata si cea mai gratioasa la sol, ascunde o poveste absolut incredibila!

Campioana mondiala la barna in 2010 si una dintre sperantele de aur la Jocurile Olimpice de la Londra, gimnasta Ana Porgras s-a retras din activitatea sportiva in urma cu doi ani, la numai 18 ani, din cauza unei accidentari grave suferite la cot, scrie Cancan.ro. 

Considerata de specialisti una dintre cele mai gratioase sportive din lume, Ana ascunde o drama greu de imaginat! Copilaria ei a fost mereu incercata de greutati, iar ulterior a venit si blestemul de a abandona visul pentru care lupta cu toate fortele.

Toti o apreciau pe Ana pentru determinarea si pasiunea pe care o afisa la fiecare competitive, desi acasa situatia era una foarte dificila. Parintii ei au facut eforturi enorme pentru a o putea tine sa faca sport de performanta. Unul dintre cele mai emotionante episoade povestite de acestia a fost acela in care au recunoscut ca au sacrificat-o pe sora mai mare a Anei, pe Georgiana, de la portiile de mancare, pentru a o hrani pe ea, pentru ca trebuia sa fie in forma la competitii si antrenamente.

Mai multe articole despre:
limuzină Ana Porgras campioană gimnastică