MENIU

Kei Nishikori s-a calificat la Turneul Campionilor de la Londra

Tenismanul japonez Kei Nishikori, numărul 4 mondial, va fi prezent pentru al treilea an consecutiv la Turneul Campionilor de la Londra, marea finală a circuitului ATP, care va reuni la start cei mai buni opt jucători ai lumii.

Nishikori (26 ani) este al cincilea tenisman calificat în acest moment la competiția din capitala engleză, după sârbul Novak Djokovic, liderul clasamentului mondial, scoțianul Andy Murray, elvețianul Stanislas Wawrinka și canadianul Milos Raonic, a anunțat ATP într-un comunicat dat publicității miercuri.

Jucătorul nipon a reușit un sezon bun în 2016, trecându-și în palmares al 11-lea său titlu în circuitul ATP cu ocazia turneului de la Memphis, conform agerpres. El a atins, totodată, sferturile de finală la Australian Open și semifinalele la US Open.

Nishikori se aflată în prezent sub tratament pentru o leziune musculară suferită în timpul Openului Japoniei de la Tokyo, săptămâna trecută, care l-a forțat să declare forfait pentru Mastersul 1.000 ATP care are loc în aceste zile la Shanghai.

Mai multe articole despre:
Kei Nishikori