MENIU

GINO IORGULESCU. Decizii RADICALE luate de GINO IORGULESCU la LPF

Gino Iorgulescu

GINO IORGULESCU a desfiinţat comsiile LPF, care vor trece la FRF, şi a declarat că pentru actualul corp de observatori se va organiza un nou examen pentru alcătuirea altui lot format din 27 de persoane. GINO IORGULESCU a mai anunţat că neamţul Robert Pongratz, fost angajat al forului similar din Spania, a devenit vicepreşedinte al LPF.

GINO IORGULESCU. "Am propus Adunării Generale şi a fost ales în unanimitate în funcţia de vicepreşedinte Robert Pongracz. El a lucrat şase ani la liga profesionistă din Spania şi a fost un colaborator important la UEFA. A fost propunerea mea, dânsul se va ocupa de marketing, relaţii internaţionale şi alte atribuţii pe care i le voi da eu", a declarat GINO IORGULESCU, scrie ProSport.

Până în prezent, vicepreşedinţi ai LPF erau Alexandru Boc şi Iosif Robi Urs. Robert Pongracza a fost şeful departamentului de relaţii externe în cadrul Ligii Profesioniste din Spania. De asemenea, acesta a fost şi delegatul UEFA la partida Steaua-Twente.

GINO IORGULESCU a precizat că s-a decis desfiinţarea comisiilor care aparţineau Ligii şi mutarea lor la FRF.

"Comisiile nu mai funcţionează la Ligă, din motive obiective le-am cedat către FRF, astfel au fost revocaţi toţi membrii comisiilor noastre. Dacă se ajungea la TAS, Comisiile Ligii nu erau recunoscute. Dumitru Dragomir a cerut la FRF să-i dea Comisiile, s-a aprobat, şi erau recunoscute pe plan intern", a mai spus GINO IORGULESCU.

Cele trei comisii revocate de LPF sunt Comisia de Disciplină, Comisia pentru Soluţionarea Litigiilor şi Comisia de Recurs.

Mai multe articole despre:
LPF Gino Iorgulescu Iorgulescu LPF Robert Pongracz