MENIU

Gabi Tamaş, arestat în Israel! Fapta care îl poate costa libertatea

Gabi Tamaş are probleme şi în Israel! Fundaşul lui Hapoel Haifa a fost oprit de poliţie în timp ce conducea cu o alcoolemie de trei ori peste limita legal admisă.

Israelienii nu au publicat numele jucătorului la solicitarea Poliţiei: “În această seară, un ofiţer care lucra pe teren a surprins o maşină care circula cu o viteză foarte mare. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de două femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”.

Fostul internaţional se află în prezent la tribunalul din Petah Tikva, unde așteaptă să fie judecat. Tamaş nu este la prima abatere la care riscă să fie sancţionat. În 2014, a fost arestat pentru ultraj după ce, tot sub influenţa băuturilor alcoolice, a intrat cu forţa într-o scară de bloc din Bucureşti.

În Israel, Tamaş a semnat o clauză cu privire la viaţa extrasportivă atunci când a bătut palma cu patronul lui Hapoel Haifa.

Vezi pe realitateasportiva.net cu ce viteză halucinantă conducea Gabi Tamaș pe autostrada Haifa – Tel Aviv, unde limita de viteză este de 90 km/h!

Mai multe articole despre:
Israel arestat alcoolemie Gabi Tamaş petah tikva