MENIU

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Doi englezi arestaţi la CM 2014

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Doi englezi au fost arestaţi, miercuri, fiind bănuiţí că au încercat să fure bani de la un taximetrist brazilian, în centrul localităţii Belo Horizonte, unde s-a disputat meciul Anglia - Costa Rica, informează AFP. CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Potrivit poliţiei militare, britanicii nu doar că au refuzat să plătească pentru cursă, dar au încercat să fure banii pe care taximetristul îi strânsese până atunci.


Marţi, tot la Belo Horizonte, patru persoane au fost reţinute, între care şi un englez, pentru trafic de droguri.

Potrivit poliţiei militare, peste 100 de persoane au fost arestate de la începutul Cupei Mondiale, pentru diverse infracţiuni, la Belo Horizonte, capitala statului Minas Gerais, dintre care 50 de cetăţeni străini.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Student în anul doi la o universitate din sudul Chinei, tânărul, identificat cu numele de familie Lin de către presă, a sărit luni de la etajul şapte al unui imobil din campus, potrivit cotidianului Xinxi Shibao.

"L-am auzit implorând «Nu mă forţaţi, daţi-mi două zile în plus să vă rambursez!». A vorbit la telefon timp de aproximativ zece minute. Apoi l-am văzut încheind conversaţia, ridicându-se şi dispărând brusc", a declarat un martor al scenei citat de ziar.

Lin a fost transportat imediat la spitalul din oraşul Panyu, în provincia Guangdong, dar nu a putut să fie salvat.
"A împrumutat mulţi bani (pentru a paria), cu dobânzi mari", a declarat un coleg al lui Lin, apreciind că studentul a pierdut aproximativ 20.000 de yuani (aproximativ 2.400 de euro) la pariuri pentru mai multe meciuri din Campionatul Mondial.

Deşi nu are o echipă în competiţie, în China sunt milioane de fani pasionaţi de fotbal, spectatori perseverenţi şi pariori înfocaţi.

Pariurile clandestine au înflorit peste tot în ţară, în pofida interdicţiilor stricte introduse de către autorităţi.
O loterie controlată de către stat a dat asigurări că vânzările de bilete la pariuri pentru Campionat au depăşit pragul de patru miliarde de yuani (477 de milioane de euro) numai în weekend, reprezentând aproape dublul sumei de 2,3 miliarde de yuani obţinuţi în 2010 pentru întreaga competiţie.

Veniturile generate de aceste pariuri "oficiale" pentru ediţia din 2014 urmează să depăşească suma de zece miliarde de yuani, a estimat un oficial de rang înalt din cadrul Administraţiei Generale a Sporturilor citat de agenţia China Nouă.

CUPA MONDIALĂ 2014. Fanii brazilieni se tem de "blestemul lui Mick Jagger"

CUPA MONDIALĂ 2014. Suporterul grav rănit în incidentele de la finala Cupei Italiei a murit

CUPA MONDIALĂ 2014. Un suporter, grav rănit în timpul incidentelor izbucnite la Roma, la finala Cupei Italiei dintre Fiorentina şi Napoli, din 3 mai, a decedat, a anunţat, miercuri, presa italiană.

CUPA MONDIALĂ 2014. Starea de sănătate a lui Ciro Esposito, 29 de ani, s-a agravat brusc, marţi, în urma unei infecţii pulmonare. Tânărul a murit din cauza faptului că organele sale nu au mai funcţionat şi nu au mai răspuns tratamentelor, a declarat Massimo Antonelli, directorul centrului de recuperare unde se afla internat fanul.

Ciro Esposito a fost grav rănit la 3 mai, înainte de meciul câştigat de Napoli cu scorul de 3-1. El a fost împuşcat, iar glonţul i-a perforat un plămân, înainte de a se opri în apropierea coloanei vertebrale.

Incidentele au izbucnit după ce un grup de suporteri napoletani a fost atacat de o facţiune "ultras" a echipei AS Roma, deşi această formaţie nu juca finala. Circumstanţele atacului nu au fost stabilite complet, deşi un susţinător al AS Roma a fost arestat atunci.

Primarul oraşului Napoli, Luigi De Magistris, a decretat joi zi de doliu în urma decesului tânărului.