MENIU

Anunț de ultimă oră a lui Cristiano Ronaldo: Mai devreme sau mai târziu...

Portughezul Cristiano Ronaldo, starul mondial al fotbalului, a declarat că "mai devreme sau mai târziu" își va face debutul într-un film la Hollywood, însă dorește să înceapă cu ''lucruri mici".

Într-un interviu acordat pentru site-ul mărcii portugheze de îmbrăcăminte Sacoor Brothers, atacantul lui Real Madrid a recunoscut că îl atrage ideea de a participa la o producție cinematografică în Mecca celei de-a șaptea arte, Hollywood, scrie Agerpres.

"De ce nu? Nu este obiectivul meu pentru moment, deși am avut câteva invitații, însă agenda mea foarte complicată, cu antrenamente, jocuri și competiții, a făcut să fie dificil. Însă nu am închis ușa, este un lucru care îmi place", a precizat Ronaldo.

Portughezul a dezvăluit, totodată, care este marele scop al vieții sale: "Vreau ca numele de Cristiano Ronaldo să fie etern, iar apoi să treacă la copii mei. Acesta este obiectivul meu principal". Pentru aceasta, își dorește să poată evolua cât mai mulți ani de acum înainte. "Mă simt un privilegiat să fiu la acest nivel", a adăugat el.

Fotbalistul lusitan a afirmat, însă, că nu dorește să rămână în fotbal după ce va renunța la cariera de jucător, iar actoria pare să fie una dintre opțiunile care îl atrag.

"Cred că a fi actor este o meserie diferită, una frumoasă, dar și dificilă. Sunt însă sigur că, mai devreme sau mai târziu, voi juca într-un film. Nu am nicio îndoială. Însă voi începe cu lucruri mici, pentru a câștiga experiență, iar apoi vom vedea. Viitorul este luminos", a mai spus CR7.

Mai multe articole despre:
Cristiano Ronaldo anunt ronaldo