MENIU

Anamaria Prodan, SCANDAL la arabi! "Ce să caute la noi?" Poliţia religioasă în alertă

Anamaria Prodan

Venirea lui Laurentiu Reghecampf la Al Hilal nu este privita cu ochi buni de fanii echipei din Arabia Saudita. Mai mult, suporterii lui Al Hilal s-au aratat deranjati cand au citit in presa locala ca sotia lui Reghecampf, Anamaria Prodan, a pozat intr-o revista pentru adulti.

Varianta in limba engleza a site-ului alarabiya.net a scris: "La o zi dupa ce Laurentiu Reghecampf a semnat pe doi ani cu Al Hilal, sotia sa, Anamaria Prodan, o iubitoare a jocurilor de noroc din Las Vegas si vedeta Playboy, a devenit subiect de controversa printre fanii sauditi, scrie dolce-sport.ro.

Prodan este prima femeie-impresar din Romania. Locuieste in Las Vegas si isi mareste veniturile pariind si prin modeling. Ba chiar a pozat pentru Playboy. Nu este inca foarte clar daca se va muta in Arabia Saudita alaturi de sotul ei.

Stilul ei de viata, care aparent i-a nemultumit pe fanii lui Al Hilal, poate pune in pericol contractul pretios al sotului ei, de 2,5 milioane de dolari.

Nu ii plac pantalonii. Daca va locui in Arabia Saudita, cu siguranta va trebui sa isi acopere corpul cand apare in public. Altfel, va risca sa aiba de a face cu politia religioasa".

Noua echipă a antrenorului Laurenţiu Reghecampf, Al Hilal (Arabia Saudită), va întâlni formaţia Al Sadd (Qatar), în sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei, potrivit tragerii la sorţi care a avut loc, miercuri, al Kuala Lumpur, informează site-ul oficial al confederaţiei asiatice.

Manşa tur va avea loc la 19 august în Arabia Saudită, returul fiind programat la 26 august în Qatar.
În cazul în care va trece de formaţia din Qatar, Al Hilal va întâlni învingătoarea partidei Al Ain (Emiratele Arabe Unite) - Al Ittihad (Arabia Saudită).

În celelalte sferturi de finală, Guangzhou Evergrande (China), deţinătoarea trofeului, va juca împotriva formaţiei australiane Western Sydney Wanderers, în timp ce echipele sud-coreene Pohang Steelers şi FC Seoul vor disputa cel de-al patrulea sfert de finală.

Semifinalele sunt programate la 16/17 septembrie şi 30 septembrie/1 octombrie, în timp ce finala va avea loc în 25 octombrie, turul, şi 1 noiembrie, returul.