MENIU

Cât costă cea mai mică garsonieră din România. „Am balcoane mai mari decât ea!” VIDEO

Garsoniera de 8 metri pătraţi

Prețurile la case au explodat în ultimii 10 ani, iar mulți români nu-și permit nicio cheltuială în plus.  

Prețurile caselor au crescut în ultimii ani foarte mult, iar cei cu bugete mici nu au nicio șansă să se vadă vreodată proprietari. Nici măcar ai unei garsoniere situate la periferia Bucureștiului. Oricât ai căuta pe site-urile cu anunțuri imobiliare sau pe rețelele sociale, șansele să găsești ceva la un preț rezonabil sunt aproape egale cu zero.

Cu toate acestea, o ofertă imobiliară a stârnit controverse și amuzamentul internauților.

O „garsonieră” de doar 8 metri pătrați, situată pe Calea Moșilor din Capitală, o zonă centrală, fără bucătărie, cu același spațiu de „dormit” și pentru „duș”, se vinde cu fabuloasa sumă de 17.000 de euro.

"Avem un pat, avem loc de pat. Aceasta este practic o canapea extensibilă. Deci este loc de dormit. Avem și un dulap. Nu avem bucătărie. Există o bucătărie comună, pe holul etajului. Acolo se pot spăla și rufele. (...) În garsonieră, practic se odihnește viitorul proprietar. (...) Are și duș, lângă toaletă. (...) Avem și lift în acest bloc. Liftul urcă până la etajul 4, iar un etaj îl urcăm pe scări, unde este garsoniera. (...)", cam așa sună prezentarea agentului care are această garsonieră în portofoliu.

Avem și lift în acest bloc. Liftul urcă până la etajul 4, iar un etaj îl urcăm pe scări, unde este garsoniera. (...)", cam așa sună prezentarea agentului care are această garsonieră în portofoliu.

 

 

Comentariile internauților la prezentarea garsonierei sunt fabuloase.

"Nu ne ajunge spațiul nici sa comentăm: )))"

"M-ar interesa ceva la 2 metri pătrați."

"WC-ul e nr. 1 în garsoniera asta, e cu priveliște pe geam: ))"

"De 17k îmi iau mașină si dorm în ea."

"E cavou nu garsonieră."

"Sunt balcoane mult mai mari decât e garsoniera asta."

"Și garsoniera unde e?"

Mai multe articole despre:
garsoniera 8 metri pătrați garsoniera mica