MENIU

Alege din aceste 5 jocuri apreciate de toată lumea

Alege din aceste 5 jocuri apreciate de toată lumea

Nu toate jocurile de cazinou sunt create la fel.

Probabil știi deja că cazinoul are un avantaj matematic față de jucător la fiecare joc.S-ar putea să știți deja că acest avantaj al casei variază de la joc la joc ba chiar variază de la un pariu la pariu în unele jocuri.

Acesta este un factor esențial de luat în considerare atunci când clasați jocurile de cazinou fizic sau de casino online într-o listă despre care dintre ele sunt mai bune pentru jucătorul inteligent decât altele..

Alți factori includ câte pariuri pe oră vei face în medie și cât de distractiv este jocul pentru jucător. Aceasta este singura parte subiectivă a analizei.

Blackjack

Blackjack-ul este renumit pentru că oferă cele mai bune cote jucătorului oricărui joc din cazinou.

Dar trebuie să ții cont de câteva fapte despre aceste șanse mari.

Prima dintre acestea este că șansele depind de faptul că iei sau nu deciziile corecte. Decizia corectă în fiecare situație în blackjack se numește strategie de bază și majoritatea oamenilor o memorează folosind un tabel sau un grafic. Puteți cumpăra unul din magazinul de cadouri, dar este o idee bună să îl memorați.

Al doilea lucru de reținut este că, deși marginea casei este mică, este totuși marginea casei, nu a ta. Cu alte cuvinte, dacă joci blackjack suficient de mult, îți vei pierde toți banii – chiar dacă iei toate deciziile corecte de strategie de bază.

Puteți ocoli acest lucru punând în aplicare un fel de strategie de joc avantajos. Aceasta înseamnă să înveți cum să numeri cărțile sau cum să identifici mesajele dealerului. Sincer, totuși, efortul necesar pentru a obține un avantaj față de cazinou este prea mare pentru majoritatea jucătorilor ocazionali.

Avantajul casei pentru blackjack depinde și de condițiile jocului. Un joc de blackjack cu adevărat bun ar putea avea un avantaj de 0,3% față de jucător - asta înseamnă că, dacă iei toate deciziile corecte tot timpul, cazinoul se așteaptă să câștige 30 de bani din fiecare 10 ron pe care pariezi.

În ceea ce privește distracția, ei bine vei avea parte de multă distracție la Blackjack.

Baccarat

Baccaratul este un joc intimidant, mai ales dacă încerci să citești articolul Wikipedia care explică cum să joci.

Adevărul este, totuși, că baccaratul nu are niciun element de calificare în afară de alegerea pariului care are avantajul casei mai bun.

Ai doar trei pariuri din care să alegi și anume Player, Banker și Tie

Pariul ca Banker  are cel mai mic avantaj al casei și este de doar 1%. Acest lucru sună grozav în comparație cu blackjackul, dar din moment ce nu aveți nicio decizie semnificativă de luat, este un procent corectl.

Pariul ca Player este doar puțin mai rău decât atât. Este doar 1,2%. Totuși, încă nu merită făcut, deoarece cel mai bun pariu este pariul banker. Varietatea nu valorează 0,2% în așteptări, care este diferența dintre cele două pariuri.

Pariul Tie, totuși, oferă un avantaj mult mai mare al casei. Plata de 8 la 1 nu merită iar  avantajul casei pentru acest pariu este de aproximativ 14%, ceea ce îl face unul dintre cele mai mari pariuri sucker din cazinou.

Ruleta

Ruleta este cunoscută ca fiind un joc ușor de înțeles, care ajută la acoperirea avantajului casei de aproximativ 5.2%.

S-ar putea să vezi 120 de aruncări de zaruri la masa de zaruri pe oră – sau 120 de mâini de blackjack pe oră – dar este rar să vezi mai mult de 40 sau 50 de rotiri ale roții pe oră la masa de ruletă.

Aceasta înseamnă că vei pierde adesea mai puțini bani pe oră jucând la ruleta decât ai face la acele alte jocuri.

Desigur, pe termen lung, ruleta este un joc prost în comparație cu celelalte trei  jocuri de pe această listă.

Este deosebit de potrivită pentru utilizarea sistemului Martingale, care este o modalitate de a-ți dubla pariurile după fiecare pierdere și de a compensa pierderile anterioare.

Martingale nu funcționează pe termen lung, dar pe termen scurt, de multe ori funcționează.

Încercați data viitoare când jucați la ruletă și vedeți ce părere aveți.

Video Poker

Tabelele de plată pentru video poker variază de la un joc la altul, dar dacă găsești masa de plată potrivită, te poți confrunta cu un avantaj al casei care este la fel de mic ca și în blackjack.

Totuși, există un număr uluitor de jocuri de video poker disponibile și trebuie să iei deciziile corecte din fiecare parte pentru a obține aceste numere de margine scăzute.

Concluzie

La finalul zilei orice alegi să joci la cazino va avea partea sa de amuzament, atât timp cât știi să pierzi dar și să câștigi cu mentalitatea potrivită. Sper că îmi dați dreptate și că veți merge să încercați aceste jocuri cât de curând.

 

 

Mai multe articole despre:
jocuri cazino joc cazino