MENIU

Vrei să ai un CORP de VEDETĂ? Vezi ce mănâncă dimineaţa

Mic dejun de vedetă pentru o siluetă de vedetă
Mic dejun de vedetă: Mihaela Rădulescu

Zapada nu reprezinta o scuza trainica in cazul celor mai apreciate vedete autohtone pentru a da frau liber poftelor culinare sau pentru a renunta la sport. In weekend, Mihaela Radulescu a a vrut sa ne dezvaluie in ce consta micul dejun pe care prefera sa il consume in fiecare dimineata, combinat cu exercitii fizice intense.

O masa care contine o portie sanatoasa de omleta cu ghimbir, multe rosii, fructe, iaurt, un ceai in loc de cafea si suc natural, reprezinta o adevarata sursa de energie pentru Mihaela, care isi indeamna fanii sa ii urmeze exemplul.

Publicand in paralel o alta imagine in care isi etaleaza fizicul de invidiat, Mihaela Radulescu a scris pe Facebook: "La lopata, cu zambet inainte! (si mai ales, dupa...) Poza din stanga e "photoshop-ul" celei din dreapta. Nu se vad flotarile, abdomenele, alergarea si zambetul. Nici cheful de viata nu e in farfuria aceea, dar jur ca-ti vine dupa un asa mic dejun! Nu-i asa ca ati inceput sa ma luati in serios si ca va bantui nitel dimineata, la mic dejun? Si nu-i asa ca 10 fandari faceti zilnic si de dragul meu? (sau macar de draci pe mine)? Haideti, oameni buni, aduceti mai mult bine in viata voastra, mai multa culoare, miscare si bunatate. Bunaoara, azi iesiti cu lopata, ajutati-i si pe altii sa razbeasca si fiti mandri de bunatatea voastra!".

Vezi mai multe pe Divahair.ro.