MENIU

Iohannis, atac direct la Ciolacu: E mai bine să-l întrebați pe prim-ministru cum ne-a spus tuturor că va obține un portofoliu economic la Comisia Europeană și a obținut unul social

Președintele Klaus Iohannis l-a atacat pe premierul Marcel Ciolacu în legătură cu funcția de comisar european obținută de PSD pentru Roxana Mînzatu. "Cred că e mai bine să-l întrebați pe prim-ministru cum ne-a spus tuturor că va obține un portofoliu economic la Comisia Europeană și a obținut un portofoliu social care încă trebuie clarificat ce conține", a comentat șeful statului la o întrebare în acest sens.

„Negocierea pentru această poziție a fost făcută la nivel de prim-ministru și cred că este mai bine să-l întrebați pe prim-ministru cum ne-a spus tuturor că va obține un portofoliu economic și a obținut un portofoliu social care încă trebuie clarificat ce conține”, a răspuns Iohahnis, la întrebarea adresată de jurnaliști privind portofoliul obținut de Roxan Mînzatu.

Șeful statului a răspuns întrebărilor jurnaliștilor într-o declarații de presă susținută în marja participării la cea de-a 79-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite, care are loc la New York.

Mai multe articole despre:
iohannis ciolacu portofoliu european