MENIU

Romina Gingașu uimește pe toată lumea. Tânăra a strălucit într-o rochie de 160 de lei la un eveniment din Italia, deși soțul ei este miliardar

Romina Gingașu a captat atenția tuturor la un eveniment recent în Italia, purtând o rochie extrem de accesibilă. Soția miliardarului Piero Ferrari a optat pentru o rochie roșie, semnată de un brand cunoscut, care poate fi achiziționată cu doar 160 de lei. Aceasta a asortat ținuta cu un ruj în aceeași nuanță, impresionând audiența.

O apariție simplă, dar de impact

Deși Romina Gingașu ar putea purta ținute de mii de euro, ea alege adesea haine accesibile, dovedind că stilul nu depinde de preț. La evenimentul din Trieste, Italia, românca a purtat o rochie roșie cu bretele răsucite, care i-a subliniat perfect silueta. Fanii ei de pe Instagram au remarcat imediat ținuta și au complimentat-o în comentarii: „Superbă”, „Ești minunată, Romina!”, „Un exemplu pentru multe femei”, „Lady in red”.

Romina Gingașu și Piero Ferrari s-au cunoscut în urmă cu 8 ani, când ea lucra în domeniul aviației private. Moștenitorul Ferrari a fost cucerit de Romina și i-a propus să se mute împreună în Italia, iar în 2021 s-au căsătorit, într-o ceremonie la care Al Bano a cântat.

Într-un interviu recent, Romina a explicat de ce nu a preluat numele de familie al soțului său: „Numele Ferrari este marcă înregistrată, iar eu am ales să rămân Romina Gingașu. Dacă aș fi luat numele Ferrari, nu aș fi putut face nimic pe cont propriu.”

De asemenea, Romina a dezvăluit că ea și Piero au decis să nu devină părinți. „Nu o să avem copii. Eu am crescut fără tată de la 11 ani și nu vreau să fac asta unui copil”, a spus ea într-un podcast.

O relație solidă și profundă

Romina a vorbit deschis despre legătura ei cu Piero Ferrari, descriind-o ca fiind una profundă și durabilă. „Îl iubesc și îl ador pe Piero. Pentru el sunt capabilă de orice. Chiar dacă el are miliarde de euro, acestea sunt ale lui și așa va rămâne”, a subliniat Romina Gingașu.

Această apariție a demonstrat încă o dată că Romina știe să îmbine eleganța cu simplitatea, devenind un model de stil și naturalețe pentru multe femei.

          Romina Gingașu și Piero Ferrari se iubesc ca-n prima zi / Sursa foto - Instagram