MENIU

Bogdan de la Ploiești intră în familia lui Adrian Minune? Ce relație există între manelist și Karmen Simionescu

Bogdan de la Ploiești a fost invitat la petrecerea aniversară a lui Adrian Minune. Fanii au reacționat imediat și au creat o posibilă legătură amoroasă între Bogdan și Karmen, fiica lui Adrian. Mai ales că fiica lui Minune se află în prag de divorț, iar de curând aceasta a scos o piesă de dragoste alături de Bogdan de la Ploiești.

Bogdan de la Ploiești din ce în ce mai apropiat de Karmen Minune

Invitația lui Bogdan la concertul organizat de Adrian Minune pentru a sărbători împlinirea a 50 de ani a atras numeroase comentarii din partea fanilor, mai ales după ce s-a speculat că între Bogdan și Karmen ar exista o legătură sentimentală.

Concertul, care a inclus și interpretarea unei piese lansate de cei doi artiști în urmă cu câteva luni, a fost primit cu entuziasm de public. Internauții nu au ezitat să comenteze și asupra zvonurilor legate de relația dintre Bogdan și Karmen, unii dintre ei făcând glume despre Adrian Minune în postura de „socru”.

Comentariile au continuat să curgă pe rețelele de socializare, cu mulți fani exprimându-și susținerea pentru duo și speculând pe tema unei potențiale relații amoroase.

„Socrul tău/ Trăiască socrul tău/ Tata socru/ Au înnebunit sigur dușmanii, Bogdan de la Ploiești lângă socru / Corecție: La mulți ani, tată socru!”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Problemele de sănătate ale lui Adrian Minune

De asemenea, evenimentul a marcat și un moment personal important pentru Adrian Minune, care a vorbit despre transformările prin care a trecut în ultimele luni. După o intervenție chirurgicală, cântărețul a pierdut 15 kilograme în șase luni, lucru care, deși i-a adus îmbunătățiri în privința sănătății, a stârnit și diverse reacții. În ciuda speculațiilor conform cărora ar fi pierdut din „talent” odată cu kilogramele, Adrian Minune a declarat că se simte mult mai bine și mai sănătos.

Adrian a explicat că decizia de a slăbi a fost determinată de dificultăți legate de somn și a mărturisit că, în ciuda progreselor făcute, își dorește să mai scadă în greutate pentru a atinge forma fizică ideală. „Mănânc ca înainte, dar în cantități mult mai mici. Nu mai pot să mănânc la fel de mult, corpul meu pur și simplu nu mai acceptă”, a explicat artistul.